The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρτιζάν Βελιγραδίου εναντίον Ολυμπιακός

Partizan(Srb)-Olympiakos(Gre)-25.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Τρίτος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 1

25/07/2017, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Παρτιζάν, Βελιγράδι

Ένα από τα ζευγάρια των πρωταθλητριών στο τρίτο στάδιο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση της σερβικής ομάδας Παρτιζάν και του ελληνικού Ολυμπιακού. Η Παρτιζάν έχει καταφέρει να παίξει ένα γύρο των προκριματικών, ενώ ο Ολυμπιακός μόνο από το επερχόμενο γύρο εισέρχεται στον αγώνα. Σε αυτήν την κατάσταση μπορούμε να πούμε ότι κάποιο πλεονέκτημα από την άποψη της αγωνιστικής πρακτικής είναι στην πλευρά των Σέρβων, αλλά οι Έλληνες έχουν πιο ισχυρή σύνθεση, οπότε μπορούμε να πούμε ότι τα μέρη έχουν ισοπαλία.

Τρεις επίσημοι αγώνες

Η Παρτιζάν έχει καταφέρει να παίξει τρεις επίσημους αγώνες αυτή τη σεζόν. Πρώτα οι Σέρβοι με δυσκολία, αλλά πήραν τη συνολική νίκη επί της ομάδας Mladost από το Μαυροβούνιο, επίσης οι νυν πρωταθλήτρια της Σερβίας έπαιξε τον πρώτο γύρο του εγχώριου πρωταθλήματος, όπου ήταν ισχυρότερη από την ομάδα Martz Σάμπατς, το σκορ της συνάντησης 6:1.

Δια μέσου φιλικών

Με τη σειρά του ο ελληνικός Ολυμπιακός δεν έχει παίξει ακόμα επίσημους αγώνες, αυτή η ομάδα προετοιμαζόταν για τη σεζόν, παίζοντας φιλικούς αγώνες. Συνολικά Όλι έπαιξε έξι φιλικούς αγώνες, όπου σημείωσε νίκες πάνω στη Wattens, Mechelen, ισοπαλίες με Λουντογκόρετς, Λόκερεν και Αστέρας, ήττες από τον Πανιώνιο. Εκτός εποχής η ελληνική πρωταθλήτρια άλλαξε τον προπονητή, για τη σεζόν την Όλι προετοίμαζε ο Μπεσνίκ Χάσι, ο οποίος είναι γνωστός για την εργασία του στην Άντερλεχτ και την Λέγκια Βαρσοβίας.

Πρόβλεψη

Η Παρτιζάν πολύ σωστά έπαιξε το ματς με τη Mladost, ο πρώτος αγώνας κερδήθηκε 2:0, στο δεύτερο οι Σέρβοι ικανοποιήθηκαν με την ισοπαλία 0:0. Με τους Έλληνες θα είναι σίγουρα πιο δύσκολα, αλλά οι παίκτες της Παρτιζάν θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην χάσουν στην επικείμενη συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς αυτό είναι: η Παρτιζάν δε θα χάσει με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *