The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Νις

PSG-Nice-27.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Στον 11ο γύρο του  Πρωταθλήματος Γαλλίας η ΠΣΖ θα φιλοξενεί στο Παρκ ντε Πρενς τη Νις. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου 2017 στις 09:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

ΠΣΖ

Οι Παριζιάνους συνεχίζουν να ηγούνται μονοπρόσωπα στο πρωτάθλημα και το κουαρτέτο του Champions League. Παρά την εξαιρετική επιλογή των καλλιτεχνών η ομάδα του Unai Emery στα τελευταία δύο ματς έχασε βαθμούς στα παιχνίδια με την Μονπελιέ (0:0) και Μαρσέιγ (2:2), νικώντας μεταξύ τους την Μπορντό (6:2) και τη Ντιζόν (1:2).

Νις

Οι φιλοξενούμενοι από την πόλη του θέρετρου παρουσιάζουν εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα σε σύγκριση με την περυσινή σεζόν. Η ομάδα του Lucien Favre σημείωσε μόλις 10 βαθμούς σε 10 παιχνίδια και βρίσκεται στην 14η θέση. Στης τελευταίες συναντήσεις οι «αετοί» έπαιξαν ισοπαλία με την Ανζέ (2:2) και έχασαν από τη Μαρσέιγ (2:4), Μονπελιέ (2:0) και Στρασβούργο (1:2).

Πρόβλεψη

Αναμφισβήτητα, οι Παριζιάνοι είναι ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης. Η ομάδα με σιγουριά προχωράει και στα τρία μέτωπα και δεν έχει σκοπό να χάσει βαθμούς μετά την ισοπαλία με την Μαρσέιγ. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τη σύγκρουση μεταξύ Emery και Mbappe, που διαλαλούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτός ο αγώνας είτε θα διαλύσει τις φήμες είτε θα τις επιβεβαιώσει. Η Νις, με επίκεντρο το Europa League, μέχρι στιγμής μπορεί να απολαμβάνει μόνο το ό, τι δεν βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Την περασμένη σεζόν οι αγώνες μεταξύ αυτών των ομάδων τελείωσαν με πολλά γκολ και από τις δύο πλευρές. Τώρα, όμως, πιθανότατα θα είναι το παιχνίδι μόνο σε ένα δίχτυ, ωστόσο, δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε ότι ο Neymar, Cavani και Mbappe δεν θα αντισταθμίσουν με αυτή της συνάντηση το ανεπιτυχές ματς με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Πρόβλεψη για τον αγώνα ΠΣΖ – Νις: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *