The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Μπάγερν Μονάχου

PSG-BayernMunich-27.09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

27/09/2017, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Τετάρτης στον δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι σίγουρα η αναμέτρηση μεταξύ της ΠΣΖ και της Μπάγερν Μονάχου, των δύο grands του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι βρίσκονται στην πλευρά των Παριζιάνων, οι οποίοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στη σεζόν. Για τα παιδιά του Unai Emery ο επερχόμενος αγώνας έχει μεγάλη σημασία, επειδή οι “κόκκινο-μπλε” τείνουν στην ευρωπαϊκή κορυφή και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να κερδίζουν τις ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου.

Απροσδόκητη ισοπαλία

Η ΠΣΖ από την αρχή της σεζόν άρχισε να «σπάει» τα πάντα, αλλά στον τελευταίο γύρο της Λίγκ 1 οι “κόκκινο-μπλε” απροσδόκητα δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εκτός έδρας τη Μονπελιέ, το σκορ αυτής της συνάντησης ήταν 0:0. Η απώλεια των βαθμών δεν έχει στερήσει από τους Παριζιάνους την ηγετική θέση στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, αλλά η Μονακό πλησίασε την πρωτευουσιάνικη ομάδα για απόσταση ενός βαθμού. Αυτή η αποτυχία θα πρέπει να παρακινήσει τους παίκτες της ΠΣΖ πιο πολύ στη νίκη πάνω στη Μπάγερν Μονάχου.

Πάρα πολύ κακή τύχη

Αλλά και η Μπάγερν δεν μπόρεσε να κερδίσει στο εντός έδρας παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα τη Βόλφσμπουργκ, το σκορ του αγώνα είναι 2:2. Το σενάριο της συνάντησης αποδείχθηκε τελείως μπερδεμένο και ενδιαφέρον. Η Μπάγερν Μονάχου κέρδιζε στο 42ο λεπτό του αγώνα με σκορ 2:0, αλλά στο 56ο λεπτό ο Arnold μείωσε το χάσμα στο σκορ και στο 83ο ο Didava ισοφάρισε. Στο τέλος στον κουμπαρά τους οι “κόκκινοι” έβαλαν μόνο ένα βαθμό, τώρα το αρνητικό χάντικαπ της Μπάγερν Μονάχους από την Ντόρτμουντ είναι τρεις μονάδες.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ μετά από 0:0 με τη Μονπελιέ θα ρίξει όλη τη δύναμη της επίθεσής της στη Μπάγερν, η οποία δεν θέλει να βγει και πάλι ηττημένη. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ ισχυρές γραμμές επίθεσης, οπότε η επικείμενη συνάντηση έχει εξαιρετικές πιθανότητες για να γίνει αποτελεσματική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για την επικείμενη συνάντηση είναι: over 2.75 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *