The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Λυών

PSG-Lyon-17.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Την ερχόμενη Κυριακή η ΠΣΖ στο πλαίσιο του έκτου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα φιλοξενεί εντός έδρας την Λυών. Σε αυτό το ζευγάρι οι Παρισιάνοι είναι ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένης της σημερινής φόρμας των μελλοντικών αντιπάλων. Η ΠΣΖ στο Νεϊμάρ αγόρασε και τον Μπαπέ, τώρα αυτή η ομάδα είναι ικανή για πολλά όχι μόνο στο πρωτάθλημα Γαλλίας, αλλά και στο Champions League.

Νίκησαν συντριπτικά τη Σέλτικ

Στην Λιγκ 1 η ΠΣΖ σε πέντε παιχνίδια έχει πέντε νίκες: τρεις νίκες ήταν εντός έδρας στη Αμιέν, Τουλούζ και Σεντ Ετιέν, εκτός έδρας νίκες πάνω στη Μετς, Γκινγκάμπ. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό της έχει 15 βαθμούς, τρεις μονάδες πίσω είναι η Μονακό, τέσσερις – η Λυών. Στο Champions League η Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς προβλήματα νίκησε εκτός έδρας τη Σέλτικ με σκορ 5:0.

Ισοπαλία με Απόλλωνα

Η Λυών έφερε από την Κύπρο μόλις ισοπαλία, αν και οι «υφαντές» ήταν πολύ κοντά στη νίκη στο νησί της Αφροδίτης στον πρώτο γύρο του Europa League. Στο πρωτάθλημα Γαλλίας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι δεν έχουν ούτε μία ήττα στη σεζόν 2016–17, υπάρχουν τρεις νίκες στο Στρασβούργο, Ρεν και Γκινγκάμπ, ισοπαλία με την Μπορντό και Ναντ. Στο βαθμολογικό πίνακα η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ και η Λυών έχουν ήδη αποκτήσει φόρμα, η Λυών μοιάζει με φανερό αουτσάιντερ στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά παρόλα αυτά, οι “υφαντές” έχουν τη δυνατότητα να βάλουν στους Παρισιάνους τουλάχιστον ένα γκολ. Με τη σειρά τους οι “κόκκινο-μπλε” από την άποψη της αποτελεσματικότητας είναι τώρα σχεδόν μπροστά σ’ όλη την Ευρώπη, έτσι στα παιχνίδια με τη συμμετοχή τους είναι πιο δημοφιλές το ποντάρισμα στο over. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι εξακολουθούν να είναι και ανταγωνιστές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 3.5 με απόδοση 1,56.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *