The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Σαιντ-Ετιέν

PSG-SaintEtienne-25.08

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρασκευή, 25 Αυγούστου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Τον τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος της Γαλλίας θα ανοίγει ο αγώνας μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Σαιντ-Ετιέν. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι, φυσικά, στην πλευρά της πρωτευουσιάνικης ομάδας, η οποία ήδη στην αρχή της σεζόν δείχνει εξαιρετική φόρμα και αποτελεσματικότητα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι η Σαιντ-Ετιέν είναι τώρα μια χαρά, αυτή η ομάδα σχεδόν δεν χάνει στο δικό της τέρμα, αν και εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν οι «πράσινοι» σίγουρα δεν θα παραμείνουν στεγνοί.

Με το Σούπερ Καπ

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη ένα τρόπαιο στη σεζόν: αυτή η ομάδα κέρδισε τη Μονακό με σκορ 2:1 και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γαλλίας. Μετά από αυτό οι «κόκκινο-μπλε» με αυτοπεποίθηση νίκησαν την Αμιέν, Γκινγκάμπ, Τουλούζ, σκοράροντας σε τρεις γύρους συνολικά 11 γκολ, δέχτηκαν μόνο δύο. Στην κατάταξη η ΠΣΖ βρίσκεται στην πρώτη θέση, αυτή η ομάδα είναι μπροστά από τη Μονακό και τη Σαιντ-Ετιέν στους δευτερογενείς δείκτες.

Ξηρή Σαιντ-Ετιέν

Η Σαιντ-Ετιέν στο πλαίσιο της Λιγκ 1 της σεζόν 2017–18 δεν έχει χάσει ακόμα ούτε ένα γκολ στο δικό της το δίχτυο: 1:0 με τη Νις και Καέν, 3:0 με την Αμιένη. Στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν εννέα πόντοι, η διαφορά τερμάτων είναι 5:0, η τρίτη θέση στην κατάταξη μετά την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μονακό. Η φόρμα είναι τέλεια, το παιχνίδι στην άμυνα είναι παραδειγματικό, αλλά με τις ομάδες επιπέδου των Παριζιάνων οι «πράσινοι» δεν έχουν παίξει ακόμα. Την ίδια στιγμή υπάρχει μια αίσθηση ότι η Σαιντ-Ετιέν θα αγωνιστεί με το μέλλον αντίπαλό της, και αν χάσει, όχι με εξαιρετικά μεγάλο σκορ.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί του τουρνουά, αυτή η ομάδα έχει πολύ ισχυρή σύνθεση, αλλά δεν μπορεί να κερδίζει όλους τους αγώνες με χάντικαπ -3.5. Η Σαιντ-Ετιέν δεν είναι επίσης μια αδύναμη ομάδα. Θα πολεμήσει για τους βαθμούς ακόμα και στο Παρίσι, οπότε μπορούμε να αναμένουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη, πραγματική σφαγή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 4.5 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *