The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Τουλούζ

PSG-Toulouse-20.08

Λιγκ 1 Γαλλίας

20/08/2017, 10:00 μ.μ.  Ώρα Ελλάδας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Στον τρίτο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Τουλούζ. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι η ομάδα από την πρωτεύουσα της Γαλλίας, Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι του αγώνα με υψηλό βαθμό πιθανότητας θα κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι με μεγάλο σκορ. Αλλά εδώ αξίζει να στρέψετε προσοχή στην Τουλούζ, η άμυνα της οποίας δεν είναι ανοιχτός δρόμος για να περάσεις, και αυτή η ομάδα σπάνια χάνει από οποιονδήποτε με σκορ 0:3 ή περισσότερα.

Η ΠΣΖ είναι ενεργή

Η ΠΣΖ αυτή τη σεζόν έχει ήδη καταφέρει να παίξει τρεις επίσημους αγώνες. Πρώτον, οι «κόκκινο-μπλε» ήταν ισχυρότεροι από τη Μονακό στο γαλλικό Σούπερ Καπ, μετά στην έδρα τους νίκησαν την  Αμιέν με σκορ 2:0, και στη συνέχεια η Γκινγκάμπ δεν άντεξε στην έδρα της, χάνοντας 0:3. Ως αποτέλεσμα, μετά από δύο γύρους στη Λιγκ 1 η Παρί Σεν Ζερμέν μοιράζεται την πρώτη θέση με Λυών, Μονακό και Ολιμπίκ.

Έδωσε μάχη

Η Τουλούζ στον πρώτο κιόλας γύρο στο πλαίσιο του γαλλικού κυπέλλου έδωσε μάχη στη Μονακό. Δεν κατάφερε να νικήσει τη νυν πρωταθλήτρια της Γαλλίας, αλλά δύο γκολ στην πύλη των Monegasques οι «μωβ» σημείωσαν. Στο δεύτερο γύρο η Τουλούζ εντός έδρας της ήταν ισχυρότερη από τη Μονπελιέ, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 1:0. Όλα αυτά τα στατιστικά στοιχεία μας λένε ότι η Τουλούζ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αυτή η ομάδα θα αγωνιστεί για τους βαθμούς με τους Παριζιάνους.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ εντός έδρας της είναι πολύ ισχυρή, αλλά η Τουλούζ δεν πρέπει να υποτιμάται. Το ότι οι Παριζιάνοι θα κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι λίγοι αμφιβάλλουν, αλλά αν αυτή η νίκη θα είναι καταστροφική δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε ένα επικίνδυνο στοίχημα στο αουτσάιντερ που ξέρει να παίξει καλά εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τουλούζ με χάντικαπ +3,25 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *