The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Λυών

PSG-Lyon-19.03

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λυών θα παίξουν μεταξύ τους την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο του επόμενου, 30ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν στους μελλοντικούς γηπεδούχους προφανές φαβορί της συνάντησης, και με μια τέτοια γραμμή είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, επειδή οι Παριζιάνοι αποκλείστηκαν από το Champions League και μετά την επαίσχυντη ήττα από τη Μπαρτσελόνα με όλες τις δυνάμεις θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους στα μάτια των οπαδών τους, ενώ για τις “υφάντριες” μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, το πρωτάθλημα της Γαλλίας αποσύρθηκε στο παρασκήνιο.

Προς το παρόν δεύτερη

Η ΠΣΖ μετά από 29 γύρους στην Λιγκ 1 βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος της χώρας. Στο ενεργητικό των «κόκκινο-μπλε» είναι 65 πόντοι και τρεις μονάδες  διαφορά από το Μονακό, η οποία έχει το προβάδισμα στο γαλλικό πρωτάθλημα. Εντός έδρας της στην Λιγκ 1 της σεζόν 2016-17 η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε 14 αγώνες, στους οποίους σημείωσε 32 πόντους.

Εκτός έδρας έτσι κι έτσι

Με τη σειρά της η Λυών εκτός έδρας δεν είναι πάντα σταθερή. Αυτή η ομάδα έπαιξε εκτός έδρας στη Λιγκ 1 13 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε μόνο πέντε φορές γιόρτασε την επιτυχία. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι “υφαντές” την περασμένη Πέμπτη έπαιξαν ένα πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στη Ρόμα, ο οποίος χάθηκε με σκορ 1:2, αλλά παρά την ήττα, είναι η γαλλική ομάδα που προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ και συνέχισε να παλεύει για το τρόπαιο και εισιτήριο για το Champions League.

Πρόβλεψη

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού. Στην πλευρά του Παρισιού είναι η φρεσκάδα και τα κίνητρα, παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε το υψηλό επίπεδο των  Παριζιάνων. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θα θυμούνται για πολύ καιρό πώς έχουν χάσει την ιστορική ευκαιρία να περάσουν την Μπαρτσελόνα στο Champions League, και αυτό θα παρακινεί τους Παριζιάνους για νέα επιτεύγματα και νίκες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *