The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ 23/4/2016 στις 22:00

ПСЖ-Лилль-23.04

Τελικός αγώνας του Κυπέλλου Γαλλίας, γήπεδο Stade de France, η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Λιλ. Το φαβορί είναι προφανές σε όλους, αλλά εγώ δε βιάζομαι να παίρνω χάντικαπ με μείον στους Παριζιάνους. Ακόμα και Άσος με 1,36, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι το καλύτερο συστατικό για το Σαββατιανό Express. Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω γιατί.

Αν βαριέστε να διαβάσετε το κείμενο, απλά κοιτάξτε την επισκόπηση του τελευταίου αγώνα ΠΣΖ κόντρα στη Λοριάν. Ήταν ημιτελικός του Κυπέλλου Γαλλίας, περίμενα από την ομάδα του Blanc μία σίγουρη νίκη, αλλά στο τέλος – ελάχιστη με σκορ 0:1 με τέτοιο τρίξιμο που ακούστηκε ακόμα και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Το μοναδικό γκολ η ΠΣΖ έβαλε στο 75ο λεπτό χάρη στο ατομικό πέρασμα του Ιμπραΐμοβιτς, αλλά είναι πολύ πιο ενδιαφέρον το άλλο: η Λοριάν κατάφερε να δημιουργήσει τουλάχιστον 5 ευκαιρίες για γκολ και μόνο εκ θαύματος δεν άνοιξε τις πύλες του Sirigu.

Ως εκ θαύματος, δεν υπερβάλλω. Κοιτάξτε την επισκόπηση των ευκαιριών, αν δεν με πιστεύετε. Η άμυνα της Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε τόσο άσχημα, που δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου, και είναι πρωταθλητές της χώρας; Χωρίς τον Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Μότα και τον Τραπ η άμυνα των Παριζιάνων ήταν ένα θλιβερό πράγμα. Η Λοριάν εύκολα έμπαινε στη μικρή περιοχή, και χτυπούσε από θανατηφόρες θέσεις. Και επιθέσεις και αντεπιθέσεις – όλα λειτουργούσαν στη Λοριάν, απλά ντρεπόντουσαν λίγο στο τέλος της επίθεσης, κάπου απλά σταθήκανε άτυχοι ή δεν έφτασαν οι εκτελεστικές δεξιότητες.

Την Τρίτη η ΠΣΖ ξεμπέρδεψε, αλλά να παίξει ένα άλλο στεγνό ματς με αυτά τα ερείπια στην άμυνα είναι σχεδόν αδύνατο. Ειδικά επειδή η προαναφερθείσα τριάδα εξακολουθεί να λείπει, και ο αντίπαλος της ΠΣΖ θα είναι η Λιλ, η οποία βρίσκεται στη φαινομενική φόρμα.

Οι Σκύλοι έχουν κερδίσει 6 συνεχόμενες νίκες στο γαλλικό πρωτάθλημα, χάρη σ’ αυτό απόκτησαν την ευκαιρία να προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν και, πιο πρόσφατα, αυτό φαινόταν μια αδύνατη αποστολή: στις αρχές Φεβρουαρίου η Λιλ βρισκόταν μόλις 3 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι, στους τελευταίους 6 αγώνες της Λιγκ1 τα σκυλιά έχουν σκοράρει 16 γκολ. Έχουν φορτώσει 4 γκολ ακόμη και στις πύλες του Μονάχου, κάτι που αποτελεί δείκτη.

Φανταστικά τελευταία παίζουν ο Μπουφάλ και Έντερ, οι ηγέτες των επιθέσεων της Λιλ. Ο Μπουφάλ στα τελευταία 5 παιχνίδια σκόραρε 4 γκολ και έδωσε δύο ασίστ, στον Έντερ για την ίδια περίοδο είναι 4+3. Με αυτούς τους παίκτες στη σύνθεσή της η Λιλ μπορεί να σκοράρει ό, τι θέλει. Τα σκυλιά δημιουργούν έναν τεράστιο αριθμό των ευκαιριών για να σκοράρουν, είναι πολύ αποτελεσματικοί εντός μικρής περιοχής. Εάν η Λοριάν ήταν σπάταλη και συγχωρούσε στην ΠΣΖ την περασμένη Τρίτη, η Λιλ με τον Έντερ και Μπουφάλ θα είναι αδίστακτη.

Προσωπικές συναντήσεις λένε ότι η Λιλ κατάφερε να σκοράρει γκολ σε 9 από τους 15 (60%) πρόσφατους αγώνες κόντρα της Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν είναι κακή στατιστική. Οι Παριζιάνοι έχαναν σε 7 από τους 13 (54%) πρόσφατους αγώνες του πρωταθλήματος της Γαλλίας, πάλι πάνω απ’ το μισό. Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ΠΣΖ έχανε σε 5 από τους 6 (83%) εντός έδρας αγώνες της Λιγκ1 κόντρα στις ομάδες από την οχτάδα των ηγετών. Δηλαδή, ακόμη και αν ξεκινήσουμε από την ξηρά στατιστικά στοιχεία, η αναλογία 2,05 στο γκολ της Λιλ είναι πολύ κερδοφόρα, δεδομένου ότι η πιθανότητα του συμβάντος είναι πάνω από 50%. Και το σημερινό χάος στην άμυνα της ΠΣΖ, που σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με απώλειες προσωπικού (Οριέ και Marquinhos είναι ένας εφιάλτης), καθώς και μια φανταστική παραγωγικότητα της επίθεσης της Λιλ αυξάνουν τις πιθανότητες να κερδίσει το στοίχημα.

Πριν από ένα χρόνο η Παρί Σεν Ζερμέν στο τελικό του Κυπέλλου της γαλλικής Λιγκ 1 κατέστρεψε την Μπαστιά 4:0, αλλά από το 20ο λεπτό οι Κορσικανοί έπαιζαν με δέκα παίκτες, γι’ αυτό και το σκορ είναι ξηρό. Αλλά πριν από ένα χρόνο οι Παριζιάνοι κόντραραν τη Λυών 2:1. Υπενθυμίσω επίσης ότι η Λιλ στα ημιτελικά του Κυπέλλου με σκορ 5:1 νίκησε τη Μπορντό, ανοίγοντας το σκορ στο 7ο λεπτό… Κατά τη γνώμη μου η απόδοση για γκολ της Λιλ (2,05) είναι πολύ καλή. Εάν η επιθετική δύναμη της ΠΣΖ δεν σας προκαλεί καμία αμφιβολία, η εταιρία bwin δίνει 2,6 σε «Και οι δύο θα σκοράρουν» και η William Hill 2,87 στο «Over + Και οι δύο θα σκοράρουν».


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *