The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Τουλούζ

PSG-Toulouse-19.02

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Τουλούζ θα παίξουν μεταξύ τους την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο του 26ου γύρου του Λιγκ 1 Γαλλίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν βγάλει για αυτόν τον αγώνα περισσότερο από αναμενόμενη γραμμή, όπου οι Παριζιάνοι είναι ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα. Η ομάδα του Ουνάι Εμέρι είναι τώρα σε εκπληκτική φόρμα, αν τους “κόκκινο-μπλε” δεν μπόρεσαν να σταματήσουν οι “λεοπαρδάλεις του χιονιού”, η Τουλούζ σίγουρα δεν θα καταφέρει αυτό.

Με ένα πόδι στο προημιτελικό του Champions League

Την περασμένη Τρίτη η ΠΣΖ έκανε ένα τεράστιο βήμα προς το ημιτελικό του Champions League, όταν στην έδρας της στο Παρκ ντε Πρενς νίκησε την Μπαρτσελόνα με σκορ 4:0. Φυσικά, θα υπάρξει ακόμα δεύτερο παιχνίδι, αλλά να πάρει πίσω τόσο μεγάλο χάντικαπ ακόμη και η Μπάρτσα δεν μπορεί. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν την τρέχουσα σεζόν εντός έδρας της έπαιξε 12 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε οχτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Εκτός έδρας αδύναμα

Η Τουλούζ είναι ρητά ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού. Από τις 33 μονάδες, τις οποίες οι “μωβ” κέρδισαν στον κουμπαρά τους, 25 σημειώθηκαν σε αγώνες εντός έδρας, και μόνο 8 στα εκτός έδρας ματς. Συνολικά εκτός έδρας η Τουλούζ αυτή τη σεζόν έπαιξε 12 παιχνίδια, όπου σημείωσε μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, σε αυτά τα παιχνίδια οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σκόραραν 5 γκολ και δέχτηκαν 13.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, ενώ η Τουλούζ εκτός έδρας φαίνεται αρκετά αδύναμη. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στο χάντικαπ μείον στην γηπεδούχος ομάδα φαίνεται πολύ λογικό. Συντριπτική νίκη επί της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να δώσει φτερά στους ήδη ισχυρούς Παριζιάνους. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η ΠΣΖ χάνει στην βαθμολογία του Λιγκ 1 τρεις μονάδες και θέλει στο συντομότερο χρονικό διάστημα να εξαφανίσει αυτό το χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *