The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Μονακό

PSG-Monaco-29.01

Λιγκ 1 Γαλλίας

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Την Κυριακή στην Λιγκ 1 Γαλλίας ΠΣΖ εντός έδρας της  θα φιλοξενεί τη Μονακό. Αυτός ο αγώνας μπορεί να ονομαστεί κεντρικός της περιοδείας, καθώς θα παίξουν η πρώτη και η τρίτη ομάδες του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Ο αγώνας αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρον, οι δύο παίκτες είναι ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου.

Μόνο νίκες

Η ΠΣΖ στα πέντε τελευταία παιχνίδια κέρδισε πέντε φορές, στο Λιγκ Καπ νίκησε τη Μετς 2:0 και Μπορντό 4:1, στο Κύπελλο Γαλλίας οι Παριζιάνοι κέρδισαν την Μπαστιά 7:0, και στο Λιγκ 1 ηττήθηκαν Ρεν και Ναντ. Στην κατάταξη του γαλλικού πρωταθλήματος η ΠΣΖ είναι στην τρίτη θέση, με 45 βαθμούς στο ενεργητικό, τρεις μονάδες διαφορά από τον ηγέτη Μονακό. Εντός έδρας της η ΠΣΖ στο γαλλικό πρωτάθλημα έπαιξε 10 παιχνίδια, όπου σκόραρε επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Εκτός έδρας Μονακό

Εκτός έδρας η Μονακό παίζει πολύ καλά, καλύτερα από τους Monegasques στην τρέχουσα σεζόν παίζει μόνο η ΠΣΖ. Σε 10 παιχνίδια οι “ερυθρόλευκοι” σημείωσαν έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, διαφορά τερμάτων είναι 26:11. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Μονακό σημείωσε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Ajaccio, Ολιμπίκ Μαρσέιγ, Λοριάν και Νανσί, ενώ η ισοπαλία συνέβη με την Σοσό. Για τη Μονακό είναι σημαντικό να μην χάσει στο επερχόμενο παιχνίδι, η ισοπαλία θα ήταν μια πολύ καλή λύση για την ομάδα του Zhardima.

Πρόβλεψη

Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό είναι ομάδες με καλοστημένη άμυνα, τώρα για τους μελλοντικούς αντίπαλους μπορούμε να πούμε ότι είναι σύλλογοι περίπου του ίδιου επιπέδου, καθώς και παιχνίδια φέρνουν συχνά αποτελέσματα του «πάτους». Η τιμή των πόντων στο επερχόμενο παιχνίδι είναι πολύ υψηλή, έτσι ώστε και οι δύο ομάδες θα είναι πολύ προσεκτικές, κάθε λάθος μπορεί να οδηγήσει στο γκολ του αντιπάλου και στη νίκη του, άραγε η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: under 3.5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *