The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Λιλ

psg-lille-14-12

Λιγκ Καπ Γαλλίας Γύρος των 16

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Στο πλαίσιο του γύρου των 16 του Λιγκ Καπ Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν εντός έδρας θα φιλοξενήσει τη Λιλ. Ένας από τους ηγέτες του γαλλικού πρωταθλήματος θα φιλοξενεί τη μεσαία ομάδα. Η φάση των ομίλων του Champions League έχει ολοκληρωθεί, οπότε οι Παριζιάνοι μπορούν να επικεντρωθούν στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά πρέπει να πούμε ότι η κατάσταση στη Λιγκ 1 για την ΠΣΖ δεν είναι η καλύτερη, γι’ αυτό όλες οι σκέψεις του Unai Emery είναι πλέον μόνο για το γαλλικό πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου, να μην αναμένουμε από τον Ισπανό τεχνικό ότι στο επερχόμενο παιχνίδι θα βγάλει το βασικό σχήμα.

Ισοπαλία με τη Νις

Η ΠΣΖ δεν μπόρεσε στον τελευταίο γύρο να νικήσει τη Νις στο παιχνίδι εντός έδρας, οι Παριζιάνοι μετά το πρώτο ημίχρονο καιγόντουσαν με το σκορ 0:2, αλλά έβγαλαν με τα δόντια την ισοπαλία. Το status quo διατηρήθηκε στην κατάταξη, η Νις είναι πρώτη, η Παρί Σεν Ζερμέν τρίτη, και η Μονακό είναι μόνο μία μονάδα πίσω από τον ηγέτη, και τρεις μπροστά από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ομάδα μεσαίας κατηγορίας

Η Λιλ αυτή τη σεζόν είναι καθαρά ομάδα μεσαίας κατηγορίας της Λιγκ 1. Μετά από 17 αγώνες στο ενεργητικό των «σκυλιών» είναι 20 βαθμοί και η 11η θέση στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Γαλλίας. Εκτός έδρας η Λιλ έπαιξε οκτώ παιχνίδια, όπου ήταν σε θέση να σημειώσει μόνο μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, τα αποτελέσματα είναι κάτω του μέσου όρου, και πρέπει επίσης να πω ότι τα “σκυλιά” παίζουν εκτός έδρας στο ποδόσφαιρο του “πάτους” με δεύτερο αριθμό.

Πρόβλεψη

Επειδή η ΠΣΖ δεν θα παίξει στο επερχόμενο ματς με τη βάση, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Λιλ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση αυτή για να προκριθεί στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Τα “σκυλιά” μπορούν να το κάνουν μόνο περιμένοντας για το λάθος του αντιπάλου και παίζοντας με το δεύτερο αριθμό. Οπότε είναι πιθανό το επερχόμενο παιχνίδι θα βγει του “πάτους”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 3.0 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *