The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν 29/04/2016 στις 21:30

ПСЖ-Ренн-29.04

Τη 36η αγωνιστική της γαλλικής Λιγκ 1 θα ανοίξει η συνάντηση μεταξύ της πρωταθλήτριας της χώρας, ομάδας Παρί Σεν Ζερμέν, και της Ρεν, η οποία αγωνίζεται για την τέταρτη θέση στην κατάταξη, που θα δώσει το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Europa League στην επόμενη σεζόν.

Νικηφόρα ολοκλήρωση

Με την αποχώρηση από τη τρέχουσα κλήρωση του Champions League για τους Παριζιάνους, στην πραγματικότητα, έχει τελείωσε η σεζόν. Το μόνο που μπορεί να ενδιαφερθούν οι “κόκκινο-μπλε” είναι ο τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας, που θα διεξαχθεί στο «Stade de France» στις 21 Μαΐου. Ο αντίπαλος της ομάδα του Laurent Blanc σ’ αυτόν τον αγώνα θα είναι η Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Τα παιχνίδια στη Λιγκ 1 είναι απίθανο να προκαλέσουν μεγάλο ενδιαφέρον στους εκατομμυριούχους του Παρισιού, αλλά ταυτόχρονα κανένας από αυτούς δεν έχει σκοπό να χάσει στον επερχόμενο αγώνα.

Ομαλή ομάδα

Με τη σειρά της η Ρεν παίζει αρκετά σταθερά στη σεζόν. Η ομάδα του Rolland Kurbis σε 35 αγώνες της γαλλικής Λιγκ 1 κατάφερε να σκοράρει 52 πόντους και καταλαμβάνει σήμερα την έβδομη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας οι «κοκκινόμαυροι» πραγματοποίησαν 17 συναντήσεις, στις οποίες έχουν χάσει μόλις τέσσερις φορές. Στην ουσία, η Ρεν μπορεί να ονομαστεί ομάδα εκτός έδρας αγώνα, επειδή καλύτερα από αυτήν εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Γαλλίας παίζουν μόνο η Μονακό και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Πρόβλεψη

Χωρίς κίνητρα η ΠΣΖ θα δυσκολευτεί να κερδίσει τη Ρεν με κίνητρα, η οποία επίσης αισθάνεται άνετα σε εκτός έδρας αγώνες. Οι Bookmakers πιστεύουν στη βέβαια νίκη των Παριζιάνων, αλλά αυτό το συμπέρασμα μπορεί να αμφισβητηθεί, αφού στον αγώνα του πρώτου γύρου οι “κόκκινο-μπλε” κέρδισαν μόνο 1:0, και μάλιστα στις τελευταίες τέσσερις τετ-α-τετ συναντήσεις με τη Ρεν η πρωτευουσιάνικη ΠΣΖ ένοιωθε άβολα. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Ρεν με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,49 στη Βet365.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *