The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παλμέιρας εναντίον Ατλέτικο Τουκουμάν

Palmeiras-AtleticoTucuman-25.05

Κόπα Λιμπερταδόρες Φάση ομίλων

Πέμπτη, 25 Μαΐου, 3:45 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Estádio Palestra Itália

Την επόμενη Πέμπτη στον έκτο γύρο της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες θα πραγματοποιηθεί μια άλλη ποδοσφαιρική αναμέτρηση Βραζιλίας-Αργεντινής. Αυτή τη φορά θα συναντηθούν Παλμέιρας και Ατλέτικο Τουκουμάν στην έδρα της πρωταθλήτριας Βραζιλίας της περυσινής χρονιάς. Οι Εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι «αθλητές» σχεδόν δεν έχουν καμία πιθανότητα της θετικής έκβασης στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει επίσης να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι, η Παλμέιρας γενικώς θα αρκεστεί και με ισοπαλία για την πρόκριση στο στάδιο των πλέι-οφ.

Στην πρώτη θέση

Η Παλμέιρας έπαιξε πολύ καλά τους πρώτους πέντε γύρους του Κόπα Λιμπερταδόρες, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 10 βαθμούς και η πρώτη θέση στον όμιλο 5. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η μοναδική ήττα συνέβη στον πέμπτο γύρο στον εκτός έδρας αγώνα με την Χόρχε Βίλστερμαν, ομάδα της Βολιβίας. Και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια τα «γουρούνια» κέρδισαν, γι’ αυτό από την Παλμέιρας πρέπει να περιμένουμε τη δραστηριότητα και στο επερχόμενο παιχνίδι εναντίον των Αργεντινών.

Μόνο νίκη

Με τη σειρά της Ατλέτικο Τουκουμάν μετά από πέντε γύρους του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες κατάφερε να κερδίσει μόλις επτά πόντους. Για να προκριθεί στα πλέι-οφ οι Αργεντινοί χρειάζονται αποκλειστικά τη νίκη επί της Παλμέιρας στη Βραζιλία, ακόμη και η ισοπαλία θα αφήσει τη Τουκουμάν έξω από τον διαγωνισμό. Εκτός έδρας η Ατλέτικο στην τρέχουσα σεζόν έχασε όσο από τη Χόρχε Βίλστερμαν Βολιβίας, τόσο και από την Πενιαρόλ Ουρουγουάης.

Πρόβλεψη

Η Παλμέιρας παίζει πολύ δυνατά εντός έδρας, και παρά το γεγονός ότι η νίκη επί της Ατλέτικο Τουκουμάν δεν είναι απαραίτητη για τα «γουρουνάκια», δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα παιδιά από το Σάο Πάολο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη νίκη επί των Αργεντινών. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Παλμέιρας με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *