The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παλμέιρας εναντίον Μπαρτσελόνα

Palmeiras-BarcelonaSC-10.08

Κόπα Λιμπερταδόρες Γύρος των 16, Παιχνίδι 2

Πέμπτη, 10 Αυγούστου, 3:45 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Allianz Parque, Σάο Πάολο

Ένας άλλος αγώνας των 16 του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Παλμέιρας και Μπαρτσελόνα, ομάδας του Ισημερινού. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων έληξε με σκορ 1:0 υπέρ των παικτών του Ισημερινού. Τώρα η Παλμέιρας, προκειμένου να περάσει το τρέχοντα γύρο, πρέπει να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι με χάντικαπ – 1,5. Ακριβώς αυτό θα κάνουν οι «πράσινοι» την ερχόμενη Πέμπτη εντός έδρας.

Πρωταθλήτρια της Βραζιλίας

Η Παλμέιρας στη Σέριε A του 2016 πραγματοποίησε σε μία αναπνοή, το 2017 οι «πράσινοι» δεν παίζουν τόσο καλά στο εθνικό πρωτάθλημα τους, αλλά ταυτόχρονα εντός έδρας στους μελλοντικούς γηπεδούχους όλα είναι καλά: σε εννέα παιχνίδια – έξι νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, η Παλμέιρας σκόραρε 15 γκολ και 6 έχασε. Στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες η Παλμέιρας ήταν ισχυρότερη από τη Jorge Wilstermann, Atletico Tucuman και Peñarol.

Προκρίθηκε με δυσκολία

Με τη σειρά της η Μπαρτσελόνα με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να προκριθεί στα πλέι-οφ του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες, η ομάδα αγωνίστηκε με την Μποταφόγκο και Εστουδιάντες. Στο τέλος, αποδείχθηκε ότι περίσσεψε η Εστουδιάντες. Στο πλαίσιο του εθνικού της πρωταθλήματος η Μπαρτσελόνας έπαιξε τέσσερις γύρους: έχει σημειώσει μία νίκη και τρεις ήττες, που μας δείχνουν όχι την καλύτερη φόρμα της ομάδας. Σε αναμέτρηση με την ισχυρή Παλμέιρας η Μπαρτσελόνα θα δυσκολευτεί πολύ να αντισταθεί.

Πρόβλεψη

Η Παλμέιρας παίζει τέλεια εντός έδρας της, η βραζιλιάνικη ομάδα είναι απίθανο να γίνει η πρωταθλήτρια  της χώρας κατά την τρέχουσα περιοδεία, οπότε θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το επερχόμενο παιχνίδι στη Μπαρτσελόνα και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Παλμέιρας με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *