The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παλμέιρας εναντίον Γκρέμιο

Palmeiras-Gremio-01.07

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Estádio Municipal Paulo Machado de Carvalho

Ο κεντρικός αγώνας του 11ου γύρου της Σέριε Α Βραζιλίας θα πραγματοποιηθεί στο Σάο Πάολο, όπου η Παλμέιρας θα φιλοξενεί εντός έδρας της την Γκρέμιο. Και οι δύο ομάδες είχαν καλή εμφάνιση τον τελευταίο καιρό και δικαίως κατέχουν υψηλές θέσεις στην κατάταξη της ελίτ ποδοσφαίρου της Βραζιλίας. Η Παλμέιρας έχει κάνει πραγματική έκρηξη, κερδίζοντας στους τρεις συνεχόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ η Γκρέμιο έμεινε λίγο βλάκας, χάνοντας στον 10ο γύρο εντός έδρας της από την Κορίνθιανς. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες στο μέσο της εβδομάδας δεν ξεκουράζονταν, και έπαιξαν τα πρώτα παιχνίδια του προημιτελικού του Κυπέλλου Βραζιλίας.

Στην τέταρτη θέση

Η νυν πρωταθλήτρια της Βραζιλίας μετά από 10 γύρους κέρδισε 16 πόντους, οι οποίοι επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια στη Σέριε A η Παλμέιρας σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ήττα. Η ήττα συνέβη στο ματς με την Σάντος, οι νίκες – πάνω στη Φλουμινένσε, Μπαΐα, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και Πόντε Πρέτα.

Μετά την Κορίνθιανς

Η Γκρέμιο στο 10ο γύρο της Σέριε A έχασε από την Κορίνθιανς με σκορ 0:1, έτσι αυτή η ομάδα έχει χάσει μια εξαιρετική ευκαιρία να ηγείται στην κατάταξη. Μετά από αυτό η Γκρέμιο εντός έδρας της έπαιξε τον αγώνα του Κυπέλλου Βραζιλίας εναντίον Ατλέτικο Παραναένσε και κέρδισε τον αντίπαλο με σκορ 4:0, αποκτώντας έτσι την ικανοποίηση για την προηγούμενη ήττα. Σε γενικές γραμμές η Γκρέμιο εκτός έδρας αυτή τη σεζόν παίζει αρκετά καλά, έχει τρείς νίκες σε πέντε παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Παλμέιρας είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, εκτός από αυτό οι «πράσινοι» χάνουν ήδη 10 πόντους από τον ηγέτη Κορίνθιανς αντίστοιχα, δεν πρέπει να υπάρχει άλλη απώλεια πόντων στα επόμενα παιχνίδια, ειδικά με ομάδες όπως η Γκρέμιο. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Παλμέιρας με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *