The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παλέρμο – Τορίνο στις 17/10/2016 στις 9:45 μ.μ.

palermo-torino-17-10-1

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχος ομάδα +0,5 με απόδοση 2.

Η Τορίνο είναι ένα εξάμηνο χωρίς νίκες εκτός έδρας. Σχεδόν… 5 μήνες και 17 ημέρες, για να είμαστε ακριβείς. Αυτό είναι φαβορί για 1.9; Τρελή γραμμή.

Οι ταύροι έχουν πάει μια επίσκεψη στην Πεσκάρα από την ζώνη του υποβιβασμού, και απέτυχαν να σκοράρουν (0:0). Υπήρχαν φιλοξενούμενοι από την Αταλάντα, η οποία βιώνει όχι την καλύτερη εποχή, κάηκαν 2:1. Έπαιξαν εναντίον της Μίλαν στο San Siro, πήραν ένα χατ-τρικ από τον Bucky (3:2). 1 πόντος από 9 δυνατούς. Η περασμένη σεζόν έκλεισε με την εκτός έδρας ήττα από την Έμπολι… Ο Molinaro και Obi είναι τραυματισμένοι, ο Avelar είναι ακόμα στο νοσοκομείο, ο Belotti επέστρεψε κουρασμένος μετά από την εθνική. Επίσης, σημειώστε ότι η Τορίνο έχασε σε 24 από τα τελευταία 27 εκτός έδρας παιχνίδια της στην Σέριε A. Δεν είναι και τόσο καλά αποτελέσματα για το φαβορί με 1,9.

Παλέρμο ξεπερνάει τις δυσκολίες. Κρίση του ξεκινήματος της σεζόν είναι πίσω. Στους τελευταίους 4 γύρους μόνο 1 ήττα. Από τη Γιουβέντους και ελάχιστη (0:1, έχασε αυτογκόλ). Τον Σεπτέμβριο η ομάδα έχασε 2 από 5 αγώνες, η δεύτερη ήττα ήταν από τη Νάπολι, άλλο γίγαντα. Οι νησιώτες έχουν αλλάξει προπονητή και άρχισαν να παίζουν πολύ καλύτερα.

Λάβετε υπόψη ότι Παλέρμο είναι η εντός έδρας ομάδα. Είναι νησιώτες μετά από όλα. Την περασμένη σεζόν οι Σικελοί έχουν χάσει μόνο δύο από 11 αγώνες εντός έδρας με ομάδες, οι οποίες τερμάτισαν κάτω από την 8η θέση (6-3-2). Τορίνο δεν κάνει για την κορυφή 8.

Στον τελευταίο γύρο η Παλέρμο σχεδόν κέρδισε στη Γένοβα, ήταν μπροστά 1:0, αλλά έφαγε γκολ στο 94ο και έχασε τη νίκη (1:1). Δεν έφτασε μια στιγμή. Είναι κατανοητό ότι έπαιζαν στην άμυνα, αλλά το αποτέλεσμα έχει επιτευχτεί.

Τέλος, στον 21ο αιώνα Τορίνο 7 φορές έχει έρθει στο Παλέρμο και κέρδισε μόνο 1 φορά. Χάρη στο διπλό του Ιμόμπιλε, ο οποίος είναι τώρα στη Λάτσιο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Τορίνο είναι πιο δυνατή από Παλέρμο, ωστόσο για το φαβορί εκτός έδρας με απόδοση 1,9 οι ταύροι τώρα δεν κάνουν. Σύμφωνα με την τρέχουσα γραμμή είναι λογικό να πάρετε τους γηπεδούχους.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *