The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ουρουγουάη εναντίον Βραζιλία

Uruguay-Brazil-24.03

Φάση ομίλων CONMEBOL προκριματικών Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 1:00 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Σεντενάριο

Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της Νότιας Αμερικής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018, η εθνική Ουρουγουάης εντός έδρας της θα φιλοξενεί την εθνική Βραζιλίας. Το θέμα είναι ότι οι δύο αυτές ομάδες είναι επικεφαλείς στη βαθμολογία του ομίλου, και εφόσον οι Βραζιλιάνοι θα είναι σε θέση να νικήσουν τους Ουρουγουανούς στο επερχόμενο παιχνίδι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές θα προκριθούν στον τελικό και θα το κάνουν εκ των προτέρων.

Δεύτερη θέση στην κατάταξη

Η εθνική Ουρουγουάης είναι αισθητά κατώτερη από την άποψη των ερμηνευτών σε σχέση με την εθνική Βραζιλίας και Αργεντινής, αλλά παρά το γεγονός αυτό, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι στα προκριματικά της Νοτιοαφρικάνικης κατάταξης βρίσκονται στην υψηλή δεύτερη θέση. Στο ενεργητικό της Ουρουγουάης είναι 23 πόντοι, τέσσερις βαθμοί διαφορά με τους Βραζιλιάνους, τρεις πόντοι χάντικαπ στον Ισημερινό και τη Χιλή, τέσσερις στην Αργεντινή. Εντός έδρας της η εθνική Ουρουγουάης έχει έξι νίκες σε έξι παιχνίδια.

Ηγέτες

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας έχει το ισχυρότερο προκριματικό τουρνουά κατά την τελευταία δεκαετία. Μετά από 12 γύρους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν στο ενεργητικό τους 27 πόντους και την πρώτη θέση στην κατάταξη. 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα, διαφορά τερμάτων είναι 28:9. Στους έξι τελευταίους αγώνες οι Βραζιλιάνοι μόνο κέρδιζαν. Εκτός έδρας οι πέντε φορές πρωταθλητές έχουν δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Οι Βραζιλιάνοι τώρα είναι πολύ καλοί, αλλά η εθνική Ουρουγουάης εντός έδρας της μέχρι τώρα μόνο κερδίζει, οπότε το στοίχημα ενάντια της μελλοντικής γηπεδούχους είναι επικίνδυνη υπόθεση. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον, και στρατηγικά η εθνική Βραζιλίας θα ικανοποιηθεί με την ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική  Ουρουγουάης δε θα χάσει με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *