The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ουρουγουάη εναντίον Αργεντινής

Uruguay-Argentina-01.09

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στάδιο Σεντενάριο, Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη

01/09/2017, 02:00 π.μ. ώρα Ελλάδας

Στη 1 Σεπτέμβριου 2017 στις 02:00 π.μ. στην πόλη Μοντεβιδέο στο Στάδιο Σεντενάριο θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας του 15 προκριματικού γύρου για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο η εθνική Ουρουγουάης θα αγωνιστεί για τη νίκη με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Με αρκετά καλή αρχή ξεχώρισε η εθνική της Ουρουγουάης στα τρέχοντα προκριματικά. Διακρίνεται με την καλύτερη, μετά τη Βραζιλία, απόδοση, αλλά αποδείχθηκε ότι αυτό δεν ήταν πάντα αρκετό για να νικήσει τους αντιπάλους. Έχοντας χάσει στο τελευταίο ματς προκριματικών από την εθνική Περού 2:1, η Ουρουγουάη έγραψε στο λογαριασμό της την τρίτη συνεχόμενη ήττα. Πριν από αυτό η εθνική της Ουρουγουάης απέτυχε να νικήσει τη Βραζιλία – 1:4, και ακόμη νωρίτερα τη Χιλή – 3:1.

Με τη σειρά της η εθνική ομάδα της Αργεντινής, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει υποστεί αφάνταστες αναταραχές, επί του παρόντος βρίσκεται σε «άγνωστη» κατάσταση, καταλαμβάνοντας μόλις την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό γύρο. Στον τελευταίο γύρο η εθνική της Αργεντινής έχασε εντυπωσιακά εκτός έδρας από την εθνική της Βολιβίας 2-0. Αλλά θέλω να καθησυχάσω τους οπαδούς των «λευκό-μπλε» λίγο, γιατί με τον ερχομό του νέου προπονητή Jorge Sampaoli, οι Αργεντινοί έπαιξαν δύο παιχνίδια, στα οποία νίκησαν τη Βραζιλία 0:1 και τη Σιγκαπούρη 0:6.

Ξεκινώντας από το 2011 μεταξύ αυτών των ομάδων πραγματοποιήθηκαν πέντε αγώνες, στους οποίους τέσσερις νίκες πήρε η εθνική της Αργεντινής και μόνο μια φορά η τύχη ήταν στην πλευρά της Ουρουγουάης. Λαμβάνοντας υπόψη τους προηγούμενους αγώνες στην τρέχουσα προκριματική περιοδεία, καθώς και προσωπικές συναντήσεις της Ουρουγουάης και της Αργεντινής, αυτή τη φορά θα παίξου τους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη των φιλοξενουμένων με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,66!

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *