The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ουκρανία εναντίον Κροατία

Ukraine-Croatia-09.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου 2018

Δευτέρα, 9/10/2017, 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολιμπίσκι, Κίεβο 

Στις 9 Οκτωβρίου στις 9:45 μ.μ. στο Κίεβο στο Στάδιο Ολιμπίσκι η εθνική Ουκρανίας θα φιλοξενεί την εθνική Κροατίας στον αγώνα της τελικής αγωνιστικής ημέρας των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Η εθνική Ουκρανίας την Παρασκευή στην βροχή κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την εθνική ομάδα του Κόσσοβου με σκορ 2-0 και να ανέβει στην τρίτη θέση στον όμιλο. Μετά από 9 προκριματικούς αγώνες η ενδεκάδα του Andrey Shevchenko μοιράζεται 2η-3η θέσεις με την εθνική Κροατίας, έχοντας 17 βαθμούς στο ενεργητικό, με τη διαφορά γκολ 13-7. Ο επερχόμενος αγώνας θα είναι αποφασιστικός για αυτούς από την άποψη της μάχης για τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Εντός έδρας τους οι Ουκρανοί έπαιξαν 4 αγώνες σε αυτόν τον κύκλο, έχοντας κερδίσει 10 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 7-1.

Η εθνική Κροατίας μετά τη νίκη του Μαρτίου στην έδρα της πάνω στην εθνική Ουκρανίας 1-0 έχει αποτύχει στο δεύτερο γύρο των προκριματικών. Οι στατιστικές δείχνουν ξεκάθαρα αυτό: Ισλανδία 0:1 με χαμένη μπάλα στο 90ο λεπτό, το Κοσσυφοπέδιο 1:0 με μεγάλη δυσκολία νικήθηκε το αουτσάιντερ του ομίλου, Τουρκία 0:1 πολλές ευκαιρίες, αλλά χωρίς στόχους, και, τέλος, η Φινλανδία 1:1 με χαμένο στο 90ο λεπτό γκολ στο δίχτυ τους. Ως αποτέλεσμα, αντί για σίγουρη πρώτη θέση και εισιτήριο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο ενεργητικό των Κροατών υπάρχουν μόνο 17 βαθμοί, με διαφορά τερμάτων 13-4 και 2η-3η θέση στον πίνακα, και το παιχνίδι στα πλέι-οφ το πολύ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκτός έδρας η Κροατία σε 4 αγώνες της τρέχουσας προκριματικής περιοδείας σημείωσε 6 βαθμούς, έχοντας κερδίσει τα αουτσάιντερ και χάνοντας από τους άμεσους ανταγωνιστές, με τη διαφορά γκολ 7:2.

Πρόβλεψη

Η Ουκρανία και η Κροατία είναι μακρόχρονοι γνωστοί με μεγάλη ιστορία αγώνων, όχι ποσοτικά αλλά ποιοτικά. Οι ομάδες συναντήθηκαν 7 φορές στην ιστορία, προς το παρόν επικρατεί ισοπαλία: δύο νίκες και τρία ισοπαλίες. Στον πρώτο προκριματικό γύρο οι Κροάτες κέρδισαν 1:0, πράγμα που σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι του αγώνα χρειάζονται μόνο νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι οι Ουκρανοί δεν θα χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς είναι: η εθνική Ουκρανίας δεν θα χάσει με απόδοση 2,21.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *