The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ουγγαρία – Ακτή Ελεφαντοστού στις 20/05/2016, 19:00

Венгрия-Кот-д'Ивуар-20.05

Την Παρασκευή, 20 Μαΐου στις 19:00 η εθνική της Ουγγαρία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Γαλλία θα διεξάγει το φιλικό αγώνα με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού.

Η Ούγγροι έχουν κατακτήσει ιστορική για το σύγχρονο ποδόσφαιρο της χώρας έξοδο στην ηπειρωτική διοργάνωση, νικώντας στα πλέι οφ την εθνική της Νορβηγίας 1:0 και 2:1 πέρσι το φθινόπωρο. Φέτος η εθνική της Ουγγαρίας έχει ήδη πραγματοποιήσει έναν αγώνα, παίζοντας ισοπαλία με την ομάδα της Κροατίας 1:1. Στη σύνθεση της ομάδας δεν έχει αστέρια της παγκόσμιας κλίμακας, αλλά λόγω της αφοσίωση και πειθαρχίας, επιτυγχάνει αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια.

Η Ακτή του Ελεφαντοστού είναι μία από τους ηγέτες του αφρικανικού ποδοσφαίρου, το 2016 πραγματοποίησε κιόλας 9 αγώνες, όπου σημείωσε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Η επικείμενη συνάντηση θα είναι πρώτη στην ιστορία των αγώνων των Ούγγρων με τους Αφρικανούς.

Η εθνική της Ουγγαρίας είναι στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για το Euro-2016, οπότε θα παίξει με τη σύνθεση μάχης για την καλύτερη αλληλοκατανόηση εντός ομάδας. Η εθνική της Ακτής του Ελεφαντοστού θα φέρει μια άλλη παρτίδα των νέων παικτών στους φιλικούς αγώνες στην Ευρώπη, για να λάμψουν εκείνοι και να πάνε στις ομάδες των καλύτερων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στον κόσμο. Πιστεύω, στο παιχνίδι θα σημειωθούν τουλάχιστον 2 γκολ. Η πρόβλεψή μου είναι: over 2,5 με απόδοση 1,83 στην εταιρεία Bet365


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *