The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ουαλία – Βόρεια Ιρλανδία στις 25/6/2016, 19:00

Wales-NorthernIreland-25.06

Στα γαλλικά γήπεδα γίνεται γιορτή του βρετανικού ποδοσφαίρου. Όλες οι τρεις ομάδες της Βρετανίας, οι οποίες λαμβάνουν μέρος στην τελική φάση του Euro 2016, κατάφεραν να προκριθούν στα πλέι-οφ του τουρνουά, και οι εθνικές Ουαλίας και Βόρειας Ιρλανδίας θα παίξουν κιόλας μεταξύ τους. Ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού επάξια οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους “Δράκους”, αλλά και οι εκπρόσωποι του νησιού της Ιρλανδίας έχουν κάτι να προσφέρουν στο μέλλον αντίπαλό τους.

Θα μπορούσε να έχει παραπάνω βαθμούς

Η εθνική Ουαλίας σε τρία παιχνίδια της φάσης των ομίλων κατάφερε να σκοράρει έξι πόντους και να πάρει την πρώτη θέση στον Όμιλο Β. Η μοναδική ήττα του τουρνουά έγινε από την Αγγλία με σκορ 1:2, το γκολ στο τέλος του αγώνα σκόραρε ο Sturridge. Οι Ουαλοί είναι πολύ ισχυροί στην ταχύτητα, ακόμη και οι περίφημοι βρετανικοί αμυντικοί δε μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τον Μπέιλ.

Λίγη τύχη

Η Βόρεια Ιρλανδία κατάφερε να πλαγιάσει στα πλέι-οφ του Euro 2016 με τρείς βαθμούς στον κουμπαρά και μηδενική διαφορά τερμάτων. Η μόνη νίκη του «πράσινο-λευκού» στρατού συνέβη επί της εθνικής Ουκρανίας με σκορ 2:0, αυτή η νίκη ήταν θριαμβευτική. Στους άλλους δύο αγώνες του ομίλου η ομάδα έχασε από τους Πολωνούς και τους Γερμανούς με το ίδιο σκορ 1:0. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του O’Neill είναι αισθητά κατώτερη από το προσωπικό της Ουαλίας, από τη Βόρεια Ιρλανδία μπορούμε να περιμένουμε εκπλήξεις.

Πρόβλεψη

Στα πλέι-οφ του Euro 2016 κάθε λεπτομέρεια θα είναι κρίσιμη, υψηλό ατομικό επίπεδο απλά πρέπει να έχει άμεσο αντίκτυπο στο αποτέλεσμα. Στη σύνθεση της Ουαλίας υπάρχουν δύο κορυφαίοι παίκτες: ο Gareth Bale και Aaron Ramsey, οι οποίοι μαζί έφεραν τους “δράκους” στο στάδιο των πλέι-οφ του τουρνουά. Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα παιδιά θα πουν το κύριο λόγο τους στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Ουαλία θα προκριθεί στο προημιτελικό με απόδοση 1,40 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *