The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Οστένδη εναντίον Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Oostende(Bel)-Marseille(Fra)-03.08 (1)

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Τρίτος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 2

03/08/2017, 9:45 μ.μ.  Ώρα Ελλάδας

Albertpark, Οστένδη

Η Οστένδη έδωσε μάχη στη Ολιμπίκ Μαρσέιγ στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, η βελγική ομάδα κατάφερε να σκοράρει στο δίχτυο των Γάλλων δύο γκολ, όμως, οι Βέλγοι έχασαν σε εκείνο το παιχνίδι πολλά – τέσσερα γκολ. Στην επερχόμενη συνάντηση η  Οστένδη θα ικανοποιηθεί με τη νίκη με δύο στόχους, για παράδειγμα 2:0, δηλ, οι πιθανότητες δεν χάθηκαν, η Ολιμπίκ Μαρσέιγ, παρά όλη τη δύναμή της, δεν παίζει με το καλύτερο τρόπο τους εκτός έδρας αγώνες. Τουλάχιστον έτσι ήταν στη σεζόν 2016–17.

Η πρώτη ήττα

Η Οστένδη έχασε όχι μόνο από την Ολιμπίκ Μαρσέιγ στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος του Βελγίου της σεζόν 2017 – 18. Η Οστένδη ηττήθηκε από τη Mouscron με σκορ της συνάντησης να είμαι 1:0. Η Οστένδη ήδη έχει σχηματίσει ένα μικρό χρέος στο αγαπητό κοινό της, θα ήταν ωραίο να εκπλήξει το κοινό με καλό παιχνίδι και το αποτέλεσμα στον αγώνα εναντίον του γίγαντα της Γαλλίας.

Καλά  αποτελέσματα

Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ είχε μια πολύ καλή σεζόν εκτός αγώνων, η ομάδα έπαιξε πολλά φιλικά, συχνά κέρδιζε. Αξίζει σημειωθεί ότι η Μαρσέιγ ήταν πολύ παραγωγική, αλλά και έχανε πολλά γκολ στην πύλη. Ο πρώτος αγώνας ενάντια Οστένδη είναι επιβεβαίωση αυτού, όπως και να ‘χει τα γκολ που δέχτηκε από μια καθόλου ισχυρή βελγική ομάδα λένε ότι η Μαρσέιγ έχει προβλήματα με την άμυνα.

Πρόβλεψη

Η Οστένδη στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει το κοινό της, ενώ η άμυνα των Γάλλων συχνά σφάλνει. Σε αυτό το ζεύγους το στοίχημα στην αποτελεσματικότητα της Οστένδη έχει μια καλή ευκαιρία να περάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Οστένδη θα σκοράρει με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *