The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης

osasuna-atleticomadrid-27-11

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 5:15 μ.μ.

Γήπεδο Ελ Σαδάρ

Προτεινόμενο ποντάρισμα: Φιλοξενούμενοι -1,5

Για πρώτη φορά σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει χάσει συνεχόμενα 2 αγώνες, οπότε ήρθε η ώρα για την ομάδα να ασχοληθεί με την Οσασούνα, που δείχνει συνεχώς άσχημα αποτελέσματα, και το ποντάρισμα στη νίκη των φιλοξενουμένων με χάντικαπ -1.5 θεωρώ το πιο πιθανό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, και τώρα θα εξηγήσω γιατί.

Η Οσασούνα είναι μια ομάδα, η οποία δεν έχει σταθερές εμφανίσεις είτε εντός είτε εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 19 θέση στο πρωτάθλημα, έχοντας στο ενεργητικό τους μόλις 7 πόντους σε 12 γύρους. Υπάρχει ορισμένη αίσθηση ότι η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τη σεζόν της, γιατί δείχνει τόσο άσχημο παιχνίδι που δεν προσπαθεί ιδιαίτερα να αρπάξει τουλάχιστον 1 πόντο. Απόδειξη αυτού είναι οι αγώνες εναντίον της Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης, όπου οι αντίπαλοι στη συνολική βαθμολογία κέρδισαν με σκορ 8:3, παρότι τα φαβορί των αγώνων έπαιζαν με μη βασική σύνθεση, διασκεδάζοντας έτσι με την Οσασούνα. Μπορούμε επίσης να δούμε τα τελευταία 5 παιχνίδια των γηπεδούχων, όπου σημείωσαν 3 ήττες, 1 ισοπαλία και 1 νίκη με την Έιμπαρ (3:2). Οπότε δεν νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι σε θέση να αντισταθεί στους οργισμένους φιλοξενούμενους.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε στα 2 τελευταία παιχνίδια της για πρώτη φορά από το 2015. Οπότε είναι καιρός να σταματήσουν αυτό το αντι-ρεκόρ και να βάλουν στους αντιπάλους ένα κάρο γκολ. Στη σύνθεση των φιλοξενουμένων δεν θα υπάρχει μόνο ο κεντρικός μέσος Fernandes, αλλά δεν είναι βασικός παίκτης, οπότε η ομάδα δε θα έχει μεγάλες απώλειες. Τώρα ας μιλήσουμε για τη φόρμα των παικτών. Ο Antoine Griezmann ένιωσε τη γεύση του σκοραρισμένου γκολ, γι’ αυτό μάλλον δε θα σταματήσει τώρα. Επίσης τρομερή κατάσταση έχει αποκτήσει ο Ferreira Carrasco, ο οποίος διακρίνεται στο παιχνίδι τουλάχιστον με ασίστ, χωρίς να αναφέρουμε τις μόνιμες ενέργειες στο γήπεδο. Αν κοιτάξουμε τα πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, μετά την ήττα η Ατλέτικο στο επόμενο παιχνίδι έχει κερδίσει τον αντίπαλο τουλάχιστον με 2 γκολ!

Οι τελευταίοι αγώνες μεταξύ των ομάδων αυτών, παρότι ήταν εδώ και πολύ καιρό, το χάντικαπ της Ατλέτικο -1.5 πέρναγε σε 3 από τους 5 τελευταίους αγώνες, που αποτελεί άλλο ένα συν υπέρ του πονταρίσματός μου.

Συνοψίζοντας σε αυτό το ματς, γίνεται σαφές ότι οι φιλοξενούμενοι είναι δύο κεφάλια πιο ψηλά από τους γηπεδούχους, συν μεγάλη δίψα για τη νίκη μετά από δύο χαμένους αγώνες, μου δίνουν λόγο να πω ότι το στοίχημα στη νίκη των φιλοξενουμένων με χάντικαπ -1.5 με τόσο γευστική απόδοση είναι ό, τι καλύτερο έχει συμβεί για αυτό το ματς.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *