The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπεσίκτας

Olympiakos-Besiktas-09.03

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

αύριο, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Καραϊσκάκη

Στο πλαίσιο των 16 του Γιουρόπα Λιγκ θα πραγματοποιηθεί πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ της ελληνικής ομάδας του Ολυμπιακού και της τουρκικής Μπεσίκτας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι αντιπροσωπεύουν γειτονικές χώρες, οι σχέσεις μεταξύ των οποίων δεν ήταν πάντα ειρηνικές, οπότε η επερχόμενη αναμέτρηση έχει μεγάλη ακεραιότητα.

Ο ηγέτης του Ελληνικού πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός μετά από 23 γύρους στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος έχει στο ενεργητικό του 51 πόντους και βρίσκεται στην πρώτη θέση με έξι πόντους χάντικαπ από το πλησιέστερο διώκτη. Στα έξι τελευταία παιχνίδια εντός έδρας ο Ολυμπιακός σημείωσε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε αυτά τα παιχνίδια ο Όλι έχασε μόνο μια φορά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο αρχηγός του τουρκικού πρωταθλήματος

Με τη σειρά της η Μπεσίκτας είναι η κορυφαία ομάδα της τουρκικής Super League. Αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα η ομάδα έπαιξε 23 γύρους, στο ενεργητικό των «αετών» είναι 53 πόντοι και τέσσερις μονάδες χάντικαπ πριν από την Ιστανμπούλσπορ. Στο πλαίσιο του εθνικού πρωταθλήματος αυτής της σεζόν η Μπεσίκτας έπαιξε 12 παιχνίδια, όπου σημείωσε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, αυτή η ομάδα έχασε μόλις 9 γκολ στην εστία της στις συναντήσεις αυτές, κάτι που μας λέει για πολύ σεβάσμια άμυνα των “αετών”.

Πρόβλεψη

Το επερχόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, κανείς σε αυτή μονομαχία δεν θα ριχτεί ολοταχώς στον αντίπαλο, αλλά αντίθετα θα είναι ένα πολύ προσεκτικοί παιχνίδι με σχολαστική μελέτη των αδυναμιών. Σε μια τέτοια κατάσταση υπάρχουν λίγες πιθανότητες να περάσει το over. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2,5 με απόδοση 1,70.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *