The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ολλανδία εναντίον Αγγλία

Netherlands-England-23.03

Φιλικός αγώνας

Άμστερνταμ Αρένα

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Πέμπτη στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα η εθνική Ολλανδίας στο Άμστερνταμ Αρένα θα φιλοξενεί την εθνική Αγγλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Ταυτόχρονα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι οι «πορτοκαλί» αποκλείστηκαν από το τελικό στάδιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018, ενώ οι Βρετανοί έχουν περάσει εκεί χωρίς εμφανή προβλήματα.

Με τον Ρόναλτ Κούμαν

Ο επικεφαλής της εθνικής Ολλανδίας έγινε ο Ρόναλτ Κούμαν, με αυτόν τον τεχνικό οι «πορτοκαλί» ελπίζουν ότι όλα τα προβλήματά τους θα μείνουν στο παρελθόν. Μετά από το καταστροφικό προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική Ολλανδίας έπαιξε δύο φιλικούς αγώνες, που διεξήχθησαν στα μέσα Νοεμβρίου. Πρώτα στο Αμπερντίν οι «πορτοκαλί» με σκορ 1:0 νίκησαν την εθνική ομάδα της Σκωτίας, η αποτελεσματική πράξη είναι στο λογαριασμό του Μέμφις Ντεπάι. Στη συνέχεια οι Ολλανδοί στο Βουκουρέστι νίκησαν τους Ρουμάνους με σκορ 3:0.

Εξαιρετική άμυνα

Η σημερινή εθνική της Αγγλίας είναι διάσημη όχι για την επίθεσή της, αλλά για την άμυνά της. Ο όρος αυτός επιβεβαιώνεται από δύο φιλικούς αγώνες, που διεξήχθησαν στο «Γουέμπλεϊ» στα μέσα Νοεμβρίου. Οι Βρετανοί φιλοξένησαν πρώτα την τρέχουσα παγκόσμια πρωταθλήτρια, την εθνική Γερμανίας, και στη συνέχεια την εθνική της Βραζιλίας. Και τα δύο παιχνίδια κατέληξε στις λευκές ισοπαλίες, οι Γερμανοί και οι Βραζιλιάνοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε ένα γκολ στην πύλη των «λιονταριών».

Πρόβλεψη

Ο παράγοντας της έδρας θα είναι στο πλευρό της εθνικής Ολλανδίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Ρόναλτ Κούμαν θα κερδίσει στην προσεχή συνάντηση. Οι Βρετανοί ήταν σε θέση να αντέξουν την επίθεση των Γερμανών και των Βραζιλιάνων, δεν θα υποκύψουν και στους «πορτοκαλί». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι: το ατομικό σύνολο της Ολλανδίας είναι κάτω από 1,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *