The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ολλανδία εναντίον Λουξεμβούργο

Netherlands-Luxembourg-09.06

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

Φέγενορντ, Ρότερνταμ

09/06/2017 09:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μετά την αλλαγή του προπονητή η εθνική Ολλανδίας φαίνεται να έχει ξυπνήσει, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και τώρα, σε καλή διάθεση, οι «πορτοκαλί» θα προσπαθούν να προκριθούν στο τελικό μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το 2018 στη Ρωσία. Αλλά γι’ αυτό οι Ολλανδοί πρέπει να κερδίσουν στο επερχόμενο αγώνα την εθνική του Λουξεμβούργου, και κατά προτίμηση να το κάνουν με μεγάλο προβάδισμα στο σκορ.

Άριστη φόρμα της Ολλανδίας

Η εθνική Ολλανδίας στους δύο τελευταίους αγώνες κέρδισε δύο φορές, πρώτα στο Μαρόκο νικήθηκε η τοπική εθνική με σκορ 2:1, και μετά οι «πορτοκαλί» κέρδισαν την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού με αποτέλεσμα 5:0. Όσον αφορά την κατάσταση στα προκριματικά παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου δεν είναι όλα τόσο ρόδινα, η εθνική Ολλανδίας έχει μόνο 7 βαθμούς μετά από 5 γύρους, χάνει 6 μονάδες στην εθνική Γαλλίας και τρεις βαθμούς στους Σουηδούς, οι οποίοι είναι άμεσοι ανταγωνιστές της στον αγώνα για την δεύτερη θέση στον όμιλο.

Λουξεμβούργο

Η κατάσταση στο τουρνουά του Λουξεμβούργου είναι πολύ χειρότερη από ό, τι των «πορτοκαλί», αλλά απ’ αυτή την ομάδα η ζήτηση είναι μικρότερη, αφού στη σύνθεση οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι είναι σημαντικά κατώτεροι από τους Ολλανδούς. Παρά τον μεγάλο αριθμό των ηττών, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Λουξεμβούργο δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα παιχνίδι από τους πέντε, στους Γάλλους, στους Ολλανδούς η ενδεκάδα του Holtz σκόραρε γκολ.

Πρόβλεψη

Από ένα ζευγάρι Ολλανδία – Λουξεμβούργο θα πρέπει να περιμένουμε αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Πρώτον, η εθνική Ολλανδία έχει αποκτήσει τη φόρμα και δείχνει καλό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό, και, δεύτερον, το Λουξεμβούργο δεν είναι τόσο άσχημο στην επίθεση, αυτή η ομάδα τακτικά σκοράρει γκολ στο τέρμα του αντιπάλου. Η πρόγνωσή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: over 3.5 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *