The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ολιμπίκ Μαρσέιγ εναντίον Τουλούζ

Marseille-Toulouse-24.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Αύριο, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Βελοντρόμ, Μασσαλία

Στις 24 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ. στη Μασσαλία στο γήπεδο Βελοντρόμ η Μαρσέιγ θα φιλοξενεί την Τουλούζ στον 7ο γύρο της Γαλλικής Λίγκας 1.

Η Μαρσέλ κέρδισε τους δύο της τελευταίους αγώνες, χωρίς να δεχτεί γκολ, την Κονιάσπορ 1:0 και τη Αμίεν 2:0. Μετά από 6 γύρους στο ενεργητικό της ενδεκάδας του Ρούντι Γκαρσία υπάρχουν 10 βαθμοί με αρνητική διαφορά τερμάτων 9:10 και η 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Εντός έδρας της η Ολιμπίκ έπαιξε τρία παιχνίδια στη Λιγκ 1 αυτής της σεζόν και δεν διακρίθηκε με σταθερότητα, νικώντας τη Ντιζον 3:0, παίζοντας ισοπαλία 1:1 με την Ανζέ και χάνοντας τον τελευταίο αγώνα από τη Ρεν 1:3.

Η Τουλούζ, χάνοντας στον 6ο γύρο από την Μπορντό 0:1, διέκοψε τη αήττητη σειρά της από 2 αγώνες. Στο ματς στη Μασσαλία η “Tessefe” έρχεται με 7 πόντους και τη διαφορά των γκολ 8:12. Το εκτός έδρας παιχνίδι είναι αδύναμο σημείο για την Τουλούζ, η ομάδα δεν κερδίζει εκτός έδρας από τις 2 Απριλίου για 6 αγώνες, δύο φορές έπαιξε ισοπαλία και έχασε 4 αγώνες. Σε αυτή τη σεζόν οι αποδόσεις του Πασκάλ Ντυπράζ εντός έδρας δεν είναι εντυπωσιακές, ήττα 2:3 από τη Μονακό και την ΠΣΖ 2:6, και ισοπαλία 0:0 με την Τρουά.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ έχει να χάσει από την Τουλούζ από τις 3 Μαρτίου 2012, για 13 αγώνες, έχοντας κερδίσει 5 νίκες και 8 φορές οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία. Η σειρά ειρηνικών αποτελεσμάτων σε κανονική διάρκεια είναι 6 συναντήσεις και διαρκεί από τις 23 Σεπτεμβρίου 2015. Με δεδομένο το αποτυχημένο εκτός έδρας παιχνίδι της Τουλούζ και το γεγονός ότι η σύνθεση των γηπεδούχων φαίνεται πιο εντυπωσιακή, θα πρέπει να περιμένετε το τέλος μιας σειράς ισοπαλιών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Ολιμπίκ Μαρσέιγ με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *