The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 7/05/2016

Норвич-МЮ-7.05

Στην Premier League της Αγγλίας η μάχη για τον τίτλο στο πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί, ενώ ο αγώνας για τη θέση στη ζώνη του Champions League μόλις ξεκινάει. Οι συμμετέχοντες σε αυτό το ραντεβού θα είναι τέσσερις ομάδα: Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ. Μεταξύ αυτών των ομάδων θα αποφασιστεί η τύχη των δύο εισιτηρίων για το πιο διάσημο Ευρωπαϊκό τουρνουά ποδοσφαίρου.

Μία ήττα μετά την άλλη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τη μάχη για το Champions League, και τα «καναρίνια» – για τη διατήρηση της θέσης στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Τώρα η ομάδα του Άλεξ Νιλ στο ενεργητικό της έχει 31 πόντους και απέχει δύο μονάδες από τη Νιούκαστλ, η οποία βρίσκεται στη σωτήρια 17η θέση. Έμειναν μόνο δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του τουρνουά, και αν η Νόριτς μπορέσει να επιτύχει σε αυτές τις συναντήσεις δύο νίκες, τότε θα διατηρήσει τη θέση στην Premier League της Αγγλίας.

Μόνο νίκη

Μόνο νίκη στο επερχόμενο αγώνα θα κρατήσει τις πιθανότητες συμμετοχής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Louis van Gala παίζει ισχυρά τον Απρίλιο: νίκες επί της Γουέστ Χαμ, Άστον Βίλα, Έβερτον και Κρίσταλ Πάλας, καθώς και μια ισοπαλία με τη Λέστερ καλύτερα από οποιαδήποτε λόγια μιλάνε γι’ αυτό. Οι «κόκκινοι διάβολοι» απέχουν τέσσερις μονάδες από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Εκτός από αυτό το «μπλε φεγγάρι» φιλοξενεί στο «Etihad» την Άρσεναλ, η οποία επίσης έχει κίνητρα, καθώς και πολύπλοκο ταξίδι στο Σουόνσι.

Η Νόργουιτς παίζει καλά εντός έδρας, η ομάδα του Άλεξ Νιλ στον επερχόμενο αγώνα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει, αλλά ο αντίπαλος των «καναρινιών» θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και έχει βάλει μπρος για το Champions League. Σε γενικές γραμμές οι «κόκκινοι διάβολοι» εκτός έδρας δε δείχνουν το ισχυρότερο ποδόσφαιρο, αλλά στον αγώνα κόντρα στη Νόριτς ο Louis van Gaal θα συμβουλέψει τους παίκτες του σωστά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,41 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *