The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Χέρτα Βερολίνου

BorussiaDortmund-HerthaBerlin-08.02

Κύπελλο Γερμανίας, Γύρος των 16

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας η Μπορούσια Ντόρτμουντ εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Χέρτα Βερολίνου. Οι εταιρείες στοιχημάτων εύλογα πιστεύουν ότι σε αυτή τη συνάντηση οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρο φαβορί. Και για αυτή τη γραμμή υπάρχουν πολλοί λόγοι, πρώτο, η Μπορούσια είναι απλά ισχυρότερη στη σύνθεση, δεύτερον, η Ντόρτμουντ είναι πολύ εντός έδρας παιχνιδιού ομάδα, και τρίτον, εκτός έδρας η Χέρτα παίζει πολύ χειρότερα από ό, τι εντός έδρας της στο “Olimpiashtadione”.

Πειστική νίκη

Το 2017 η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ήδη πραγματοποιήσει τρεις αγώνες, δύο από τους οποίους κέρδισε και ένας έληξε με ισοπαλία 1:1. Ισοπαλία συνέβη στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον Μάιντς, ενώ η νίκη καταγράφηκε πάνω στην Βέρντερ Βρέμης, καθώς και πάνω στη ΡΜ Λειψία στο Ντόρτμουντ. Στη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα η Μπορούσια μετά από 19 γύρους βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 34 πόντους στο ενεργητικό της. Η αποχή από τη δεύτερη στην κατάταξη ΡΜ Λειψίας είναι 8 μονάδες.

Αποτέλεσμα όχι όπως πρέπει

Τα αποτέλεσμα της Χέρτας Βερολίνου δεν είναι πολύ χειρότερα από εκείνα της Μπορούσιας. Τώρα οι Βερολινέζοι βρίσκονται στην έκτη θέση στην Μπουντεσλίγκα και χάνουν από την Ντόρτμουντ μόνο μία μονάδα, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το μερίδιο του λέοντος των πόντων, δηλαδή 24, η ομάδα από τη γερμανική πρωτεύουσα έχει πάρει εντός έδρας της. Εκτός έδρας η Χέρτα σε 10 παιχνίδια έχει κερδίσει μόνο 9 βαθμούς: δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Πρόβλεψη

Στο επερχόμενο παιχνίδι φαίνεται πολύ λογικό το στοίχημα για τη γηπεδούχος ομάδα, η απόδοση για τη νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν είναι μεγάλη, αλλά για το εξπρές ό, τι πρέπει. Το θέμα είναι, ότι ο Tuchel γνωρίζει πολύ καλά ότι η Μπορούσια δεν πρόκειται να πάρει τίτλο στο πρωτάθλημα φέτος, ενώ το Κύπελλο μπορεί να γίνει πραγματική σωτηρία για την ομάδα του. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *