The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Χόφενχαϊμ

BorussiaDortmund-Hoffenheim-06.05

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 6 Μαΐου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Στη Γερμανία το πλησιέστερο Σάββατο θα διεξαχθεί η μάχη για την τρίτη θέση και απευθείας εισιτήριο για την φάση των ομίλων του Champions League, η Μπορούσια Ντόρτμουντ εντός έδρας της θα φιλοξένει τη Χόφενχαϊμ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά της Ντόρτμουντ, κάτι με το οποίο, ίσως, μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι «αγρότες» στην τρέχουσα σεζόν παίζουν πολύ καλά εκτός έδρας, που φαίνεται πολύ καλά από τα στατιστικά στοιχεία της ομάδας.

Προς το παρόν τέταρτη

Η Ντόρτμουντ μετά από 31 γύρους βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα της Μπουντεσλίγκα. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας είναι 57 πόντοι και μόνο μία μονάδα διαφορά από την Χοφενχάιμ, δηλαδή η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι θα βοηθήσει τις «σφίγγες» να προσπεράσουν τους «αγρότες» στην κατάταξη. Εντός έδρας της η Μπορούσια στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα έπαιξε 15 παιχνίδια, όπου σημείωσε 11 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Εξαιρετική στατιστική

Αλλά και η Χοφενχάιμ έχει καλά στατιστικά στοιχεία εκτός έδρας για την τρέχουσα σεζόν. Σε 15 αγώνες εκτός έδρας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν 4 φορές με 8 ισοπαλίες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 23:18. Εκτός έδρας λιγότερα από τη Χόφφε έχασε μόνο η Μπάγερν, δηλαδή μπορούμε να πούμε ότι με την άμυνα αυτής της ομάδας είναι όλα εντάξει.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ την τρέχουσα σεζόν δεν μπορεί να βάλει στο ενεργητικό της, αλλά μπροστά οι «σφίγγες» έχουν τελικό του γερμανικού Κυπέλλου και τη δυνατότητα να κατακτήσουν την τρίτη θέση στην Μπουντεσλίγκα. Αν πληρούνται αυτές οι δύο προϋποθέσεις, η εργασία του Tuhel σίγουρα θα θεωρηθεί ικανοποιητική, και γι’ αυτό είναι απαραίτητο το επόμενο Σάββατο η Μπορούσια Ντόρτμουντ στο δικό της γήπεδο να νικήσει τη Χοφενχάιμ. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *