The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Λεβερκούζεν

BorussiaDortmund-BayerLeverkusen-04.03

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 4 Μαρτίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Στη Γερμανία το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας μεταξύ Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν. Και οι δύο ομάδες δεν παίξουν σταθερά στην τρέχουσα σεζόν, η Ντόρτμουντ κάποιες φορές δείχνει το υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου, αλλά αυτή η ομάδα δεν έχει σταθερότητα για να ανταγωνιστεί με την Μπάγερν. Ενώ η Λεβερκούζεν είναι ομάδα, η οποία εξαιρετικά δύσκολα να προβλεφθεί, οι “φαρμακοποιοί” μπορούν να νικήσουν την Μπορούσια Ντόρτμουντ χωρίς να της αφήσουν ευκαιρίες καθόλου και σε λίγες ημέρες να χάσουν από τη Βέρντερ.

Εντός έδρας δυνατά

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά από 22 γύρους στη γερμανική Μπουντεσλίγκα έχει καταφέρει να κερδίσει 40 πόντους. Αυτός ο αριθμός των πόντων αντιστοιχεί στην τρίτη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα. Εντός έδρας της η ομάδα έχει παίξει 10 αγώνες, όπου σημείωσε επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, διαφορά τερμάτων είναι 22:5. Χτυπάει το μάτι το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ στα εντός έδρας παιχνίδια δε χάνει πολύ.

Τακτικά σκοράρει

Η Μπάγερν εκτός έδρας στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα της σεζόν 2016-17 έπαιξε 10 αγώνες, όπου έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, διαφορά τερμάτων σε αυτά τα παιχνίδια είναι 14:14. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια οι “φαρμακοποιοί” έχουν σημειώσει δύο νίκες και τρεις ήττες, οι νίκες συνέβησαν στα παιχνίδια με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Άουγκσμπουργκ, οι ήττες καταγράφηκαν από το Αμβούργο, Μάιντς και Ατλέτικο.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ παίζει πολύ δυνατά εντός έδρας της, αλλά η Λεβερκούζεν έχει μία από τις ισχυρότερες επιθετικές γραμμές στο πρωτάθλημα, οπότε από αυτή την ομάδα πρέπει να περιμένουμε γκολ ακόμη και στην αντιπαράθεση με τις κορυφαίες γερμανικές ομάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λεβερκούζεν θα σκοράρει με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *