The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Βόλφσμπουργκ

BorussiaDortmund-Wolfsburg-18.02

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ το επόμενο Σάββατο εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο του 21ου γύρου της Μπουντεσλίγκα. Η Ντόρτμουντ δεν έπαιξε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο αγώνα των 16 του Champions League, και στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η ομάδα του Tuhelj πρέπει να διορθώσει την κατάσταση. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα από την Ντόρτμουντ έχει εξαιρετικά κίνητρα για τον επερχόμενο αγώνα, και η γραμμή στοιχημάτων, όπου οι “bumblebees” είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, φαίνεται αρκετά λογική.

Πρέπει να μπει στη τριάδα

Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι τώρα σε κακή κατάσταση, αλλά τα δύο ακραία παιχνίδια η ομάδα του Tuchel έχασε. Πρώτον, οι “bumblebees” νικήθηκαν από την Ντάρμσταντ, το αποτέλεσμα του αγώνα 2:1 υπέρ των «κρίνων», στη συνέχεια ήρθε η ήττα από την Μπενφίκα 0:1. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ένα βαθμό πίσω από τη τρίτη Άιντραχτ Φρανκφούρτης, και οκτώ μονάδες από τη Λειψία.

Καταστροφική σεζόν

Η  Βόλφσμπουργκ έχει καταστρέψει τη τρέχουσα σεζόν. Η ομάδα του Ismael μετά από 20 γύρους είναι στην 14η θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα, έξι βαθμούς πίσω από την μεταβατική ζώνη των ματς. Εκτός έδρας οι “λύκοι” στο γερμανικό πρωτάθλημα έπαιξαν 9 συναντήσεις, όπου σημείωσαν 3 νίκες, δύο ισοπαλίες και 4 ήττες. Αυτά τα αποτελέσματα δύσκολα  να επιτρέψουν στη Βόλφσμπουργκ να υπολογίζει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ντόρτμουντ.

Πρόβλεψη

Εξοργισμένη Ντόρτμουντ μετά από δύο συνεχόμενες ήττες σίγουρα θα προσπαθήσει όλο το θυμό και την απογοήτευσή της να βγάλει στην καημένη τη Βόλφσμπουργκ, η οποία με τη σειρά της δείχνει πολύ ασταθή αποτελέσματα κατά την τρέχουσα περίοδο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *