The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Γκλάντμπαχ

borussiadortmund-borussiamonchengladbach-03-12-2

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Το ερχόμενο Σάββατο μεταξύ τους στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Γερμανίας θα παίξουν δύο Μπορούσιες, Ντόρτμουντ και Μενχενγκλάντμπαχ. Οι εταιρείες στοιχημάτων χωρίς αμφιβολία προτιμούν σ’ αυτό το παιχνίδι τους μελλοντικούς γηπεδούχους, τους «πρώσους», οι οποίοι μετά από μια ύφεση έχουν αποκτήσει άριστη κατάσταση και βιάζονται να μπουν στην κορυφή του πίνακα βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα.

Ήττα μετά από νίκες

Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Μπορούσια Ντόρτμουντ κέρδισε τους τέσσερις αγώνες με μία ήττα. Η ήττα συνέβη στις 26η Νοέμβρη από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός έδρας του αντιπάλου με σκορ 1:2. Πριν από αυτό καταγράφηκαν τέσσερις συνεχόμενες νίκες επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Λέγκια Βαρσοβίας στο Champions League, καθώς και επί του Αμβούργου και Μπάγερν Μονάχου στην Μπουντεσλίγκα. Μετά από 12 αγώνες στην Μπουντεσλίγκα η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Γερμανίας.

Φανερή πτώση

Ενώ η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ βρίσκεται σε ύφεση. Σε πέντε τελευταίους αγώνες τα “πουλάρια” έχουν δύο ήττες και τρεις νίκες. Η ήττες σημειώθηκαν στην Μπουντεσλίγκα από τη Χέρτα και Κολωνία, ενώ οι ισοπαλίες καταγράφηκαν σε συγκρούσεις με την Σέλτικ, Μάντσεστερ Σίτι και Χοφενχάιμ. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Γερμανίας η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ βρίσκεται στην 13η θέση και έχει στο ενεργητικό της 13 πόντους.

Πρόβλεψη

Από τη ζώνη του Champions League την Ντόρτμουντ χωρίζουν τρεις μονάδες. Η διαφορά όμως από τη Λειψία, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση, είναι εννέα μονάδες, η απόσταση δεν είναι και μικρή, αλλά αν συνεχίσει να χάνει τους πόντους, θα αυξάνεται μόνο. Επιπλέον, η Γκλάντμπαχ κατά την τρέχουσα περιοδεία βιώνει μια σειρά προβλημάτων, και εκτός έδρας δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο, γι’ αυτό η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι η νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *