The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου

BorussiaDortmund-BayernMunich-04.11

Πρωτάθλημα Γερμανίας

4 Νοεμβρίου, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ στον ενδέκατο γύρο της γερμανικής Μπουντεσλίγκα στην έδρα της θα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι επάξια θεωρούν την Μπάγερν Μονάχου ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, η σημερινή φόρμα των αντιπάλων είναι φανερά διαφορετική: οι «μέλισσες» είναι σε κακό τόνο, το ηθικό τους είναι στο μηδέν, ενώ οι «κόκκινοι», αντιθέτως, δείχνουν καλό ποδόσφαιρο, με συνέπεια κερδίζουν, ανέκτησαν την πρώτη θέση στην Μπουντεσλίγκα.

Στη δεύτερη θέση

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα, αλλά η διάθεση των «κίτρινο-μαύρων» είναι πολύ χάλια. Το θέμα είναι ότι η Ντόρτμουντ, έχοντας παίξει μέσα της εβδομάδας ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, σχεδόν στέρησε από τον εαυτό τους την ευκαιρία να συνεχίσει τον αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, και στο γερμανικό πρωτάθλημα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει χάσει πολλούς βαθμούς, καθώς και άφησε την Μπάγερν Μονάχου να ανέβει στην πρώτη θέση.

Οι ηγέτες

Η Μπάγερν εκμεταλλεύτηκε την πτώση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στα πέντε τελευταία παιχνίδια οι «κόκκινοι» μόνο κερδίζουν, και τα θύματα της «μηχανής του Χάινκες» ήταν: η Σέλτικ (δύο φορές), το Αμβούργο, η ΡΜ Λειψίας (δύο φορές). Η Μπάγερν δεν είναι ακόμα σε άριστη κατάσταση, αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό, οι παίκτες της Μπάγερν και πάλι λειτουργούν επιτυχώς στην άμυνα, ενώ στην επίθεση, όπως πάντα, επικίνδυνος είναι ο Λεβαντόβσκι. Στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα 2017-18 η Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας έπαιξε πέντε αγώνες, όπου σημείωσε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ομάδα πολύ εντός έδρας παιχνιδιού, αλλά στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία είναι σε καλή κίνηση, οι γηγενείς τοίχοι δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν. Κατά την έναρξη της σεζόν οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους, στο Ντόρτμουντ, τότε οι «μέλισσες» ήταν σε καλύτερη κατάσταση από ό, τι είναι τώρα, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *