The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου

BorussiaDortmund-BayernMunich-05.08

Σούπερ Καπ Γερμανίας Τελικός

05/08/2017, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά το γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, σε μια εβδομάδα ακόμα οι Γερμανοί θα αρχίσουν να παίζουν εξολοκλήρου στην Μπουντεσλίγκα τους, αλλά πριν στη Γερμανία η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Μπάγερν Μονάχου θα παίξουν μεταξύ τους για το Super Cup Γερμανίας. Αυτός ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των «μελισσών», αλλά παρ’ όλα αυτά οι bookmakers θεωρούν την Μπάγερν Μονάχου το φαβορί του επερχόμενου αγώνα, η οποία παρεμπιπτόντως εκτός εποχής δεν είχε πολύ καλά αποτελέσματα εκτός έδρας.

Με τον καινούριο προπονητή

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει καινούριο προπονητή Πέτερ Μπος, στο παρελθόν προπονητής της ολλανδικής Άγιαξ. Όσο για τις αλλαγές του προσωπικού, δεν είναι πάρα πολλές, στην ομάδα ήρθαν ο Φίλιππ, Toprak, Dahud, έφυγαν ο Ginter, Bender, Ramos και Stenzel. Συνολικά, περίπου ισοδύναμες αντικαταστάσεις, αλλά και η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοιχτή.

Με τους νέους παίκτες

Η Μπάγερν έχει δανείσει τον Ντόουγκλας Κόστα και το Σερζ Γκνάμπρι, πούλησε τον Μπενάτια, αγόρασε το Τολισό, Κόμαν, Ζιουλέ, μισθώθηκε τον James Rodriguez. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι η ισχυρότερη ομάδα της Γερμανίας έχει δυναμώσει ακόμα περισσότερο, αλλά τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων δεν είναι πολύ χαρούμενα. Στο Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών η Μπάγερν Μονάχου έχασε από την Άρσεναλ, Ίντερ και Μίλαν, αλλά κατάφερε να νικήσει την Τσέλσι, στο Audi Cup έχασε από την Λίβερπουλ και τη Νάπολι. Ο Αντσελότι πειραματιζόταν πολύ, θα δούμε τι βγήκε από αυτό στο Super Cup Γερμανίας.

Πρόβλεψη

Προς το παρόν, ούτε η Μπορούσια Ντόρτμουντ ούτε η Μπάγερν Μοναχού δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά παρά το γεγονός αυτό το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Στην πλευρά της Μπορούσια είναι ο παράγοντας της έδρας, ο οποίος οπωσδήποτε θα βοηθήσει αυτή την ομάδα να πετύχει στο Super Cup Γερμανίας. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπορούσια Ντόρτμουντ δε θα χάσει με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *