The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντιζόν vs Ολιμπίκ Μαρσέιγ

dijon-marseille-09-12

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σταντ Γκαστόν-Ζεράρ

Στο πλαίσιο του 17ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας η Ντιζόν εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Και οι δύο μελλοντικοί αντίπαλοι μπορούν να ονομαστούν εντός έδρας ομάδες, παρά το γεγονός αυτό, στις εταιρείες στοιχημάτων η Ολιμπίκ Μαρσέιγ υπάρχει ένα μικρό φαβορί, αλλά μπορεί κανείς να διαφωνήσει με αυτή τη γραμμή.

Χωρίς νίκες

Η Ντιζόν σε πέντε τελευταίες αγώνες του πρωταθλήματος Γαλλίας δεν έχει κερδίσει ποτέ: δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Ισοπαλίες συνέβη στους αγώνες ενάντια Καέν, Μονακό και Γκινγκάμπ, και ήττες της Ντιζόν ήταν από τη Νανσί και Μπορντό, και τα δύο παιχνίδια εκτός έδρας. Την ίδια στιγμή εντός έδρας στη Λιγκ 1 οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν παίξει οκτώ αγώνες, στους οποίους σημείωσαν τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τη Ναντ, η οποία έγινε ακόμα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Μετά την αλλαγή του προπονητή

Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ κατά τη διάρκεια της σεζόν έχει ήδη αλλάξει προπονητή, που έγινε ο Rudi Garcia, ο οποίος προπονούσε πρόσφατα τη Ρόμα. Μέχρι στιγμής αυτή η αλλαγή δεν έφερε μεγάλα μερίσματα στην ομάδα της Μαρσέιγ, η Ολιμπίκ μετά από 16 γύρους βρίσκεται στην 10η θέση και έχει στο ενεργητικό της 21 πόντους. Ταυτόχρονα εκτός έδρας η ομάδας της πόλης-λιμανιού στη Λιγκ 1 έπαιξε οκτώ αγώνες, στους οποίους σημείωσε τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία, όπως είναι της Μαρσέιγ σε εκτός έδρας αγώνες, δεν πρέπει να ποντάρουμε σ’ αυτή την ομάδα εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Ντιζόν παίζει ωραία εντός έδρας, ενώ η Μαρσέιγ δεν ξέρει να παίξει εκτός έδρας. Στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους βγαίνει από μόνο του, οι εταιρείες στοιχημάτων σαφώς υποτιμούν την Ντιζόν, θεωρούν ότι αυτή η ομάδα είναι κατώτερης τάξης, παρόλο που αυτή τη στιγμή δεν είναι έτσι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Ντιζόν δε θα χάσει με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *