The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νταντάλκ εναντίον Σάμροκ Ρόβερς

Dundalk-ShamrockRovers-23.07

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας

Κυριακή, 23 Ιουλίου, 7:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Όριελ Παρκ, Ντάνταλκ

Προτεινόμενο στοίχημα: νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,72.

Η απόδοση στη νίκη της Ντάνταλκ σε αυτή τη συνάντηση είναι σχετικά υψηλή, επειδή τέσσερις ημέρες πριν αυτό το ματς η τρέχουσα πρωταθλήτρια της Ιρλανδίας έπαιξε δεύτερο αγώνα στα προκριματικά του Champions League ενάντια Ρόσενμποργκ. Αναμφίβολα, το ταξίδι στη Νορβηγία θα είναι δύσκολο, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες θα μπορέσουν να αποκαταστήσουν τις δυνάμεις τους για τον εντός έδρας αγώνα εναντίον Σάμροκ Ρόβερς και θα κερδίσουν.

Ναι, η γηπεδούχος ομάδα αυτή τη σεζόν παίζει πολύ άσχημα και βρίσκεται απελπιστικά πίσω από την κορυφαία Κορκ Σίτι. Αλλά εντός έδρας αυτή τη σεζόν η Ντάνταλκ παίζει με αυτοπεποίθηση: οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μόλις δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 22-8. Το νικηφόρο σερί της ομάδας στο πρωτάθλημα, λαμβάνοντας υπόψη εκτός έδρας αγώνες, αυτή τη στιγμή μετράει ήδη πέντε αγώνες στη σειρά. Είμαι σίγουρος ότι η Ντάνταλκ στον αγώνα κόντρα στη Σάμροκ θα παρατείνει την επιτυχημένη σειρά.

Η Σάμροκ Ρόβερς στον τελευταίο γύρο πριν από το διάλειμμα έχασε εκτός έδρας από τη Σλάιγκο Ρόβερς, η οποία βρίσκεται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα εξακολουθεί να παλεύει για το χάλκινο μετάλλιο με την Μπρέι και απέχει μόλις μία μονάδα. Αλλά στο δείκτη των παιχνιδιών εκτός έδρας αυτή τη σεζόν η Σάμροκ ανοίκει στις τέσσερις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος Ιρλανδίας. 7 ήττες στους 10 αγώνες με διαφορά τερμάτων 12-19. Επιπλέον, στα τέσσερα εκτός έδρας τελευταία παιχνίδια η ομάδα έχασε τρεις φορές.

Ας κοιτάξουμε την ιστορία των προσωπικών συναντήσεων. Πρόβλεψη για τη νίκη της Ντάνταλκ  είχε επιτυχία σε τρεις αγώνες από τους τελευταίους πέντε εναντίον Σάμροκ. Και πάλι, λαμβάνω υπόψη ότι λίγες μέρες πριν η τρέχουσα πρωταθλήτρια έπαιξε στο Champions League, και αν όχι ο παράγοντας κούρασης, θα έπαιρνα σίγουρα την εντός έδρας νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ. Η κατάσταση στο ποδόσφαιρο της Ιρλανδία αυτή τη σεζόν έχει ως εξής: υπάρχει Κορκ Σίτι, με την οποία δεν μπορεί να συγκριθεί κανείς, υπάρχει Ντάνταλκ, η οποία απέχει από ην Κορκ, αλλά είναι δύο κεφάλια ισχυρότερη από τους άλλους συλλόγους, και υπάρχουν άλλες ομάδες που παίζουν πολύ ασταθές. Η Σάμροκ, παρά τη θέση της στην κατάταξη αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβάνεται ακριβώς στις «άλλες».

Πιθανόν αυτό το παιχνίδι δε θα δοθεί στην Ντάνταλκ τόσο εύκολα όπως τα προηγούμενα, αλλά και πάλι θα επικρατήσει στην τάξη. Η δωρεάν μας πρόβλεψή για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *