The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντάλας εναντίον Ατλάντα Γιουνάιτεντ

dallas-atlanta-05.07

MLS

Στάδιο Toyota, Χιούστον

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018, 03:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες της πλησιέστερης Πέμπτης στο MLS θα είναι η μονομαχία μεταξύ της Ντάλας και της Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι αντιπροσωπεύουν διαφορετικές περιφέρειες, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι, τόσο οι Texans όσο και οι “ενωμένοι” παίζουν καλά στη τρέχουσα σεζόν, αγωνίζονται για τη νίκη στο κανονικό πρωτάθλημα.

Δεύτεροι στη Δύση

Η Ντάλας μετά από 16 αγώνες στο MLS κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Δύσης, έχει 32 βαθμούς στο ενεργητικό της. Είναι ίδιος αριθμός με τον ηγέτη Κάνσας Σίτι, αλλά ο ανταγωνιστής έχει ελαφρώς καλύτερους δευτερεύοντες δείκτες. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι η Κάνσας Σίτι έπαιξε ένα αγώνα περισσότερο από τη Ντάλας. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι μετά από δύο συνεχόμενες ήττες εναντίον Κάνσας Σίτι στο Κύπελλο και τη Νιου Γιόρκ Ρεντ Μπουλς στο MLS κατάφεραν επιτέλους να κερδίσουν, στις 30 Ιουνίου οι «ταύροι» ήταν ισχυρότεροι από τη Μινεσότα Γιουνάιτεντ, νικώντας τον αντίπαλο εκτός έδρας 1:0.

Οι ηγέτες της Ανατολής

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ ηγείται στην Ανατολή με διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Νιου Γιόρκ Ρεντ Μπουλς, έξι μονάδες. Μετά από 18 παιχνίδια στο ενεργητικό τους οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν 37 βαθμούς, και σε πέντε τελευταία παιχνίδια η Ατλάντα κατάφερε να κερδίσει δύο φορές με δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η μόνη ήττα συνέβη στον αγώνα του Κυπέλλου εναντίον Σικάγο Φάιαρ, νίκες – επί Κολούμπους Κρου και Ορλάντο Σίτι.

Πρόβλεψη

Η Ντάλας είναι πολύ καλή στα εντός έδρας παιχνίδια, στους εννέα αγώνες της τρέχουσας σεζόν στο “Toyota Stadium” δεν έχασε ποτέ, σημειώνοντας πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Δεδομένων αυτών των στατιστικών των φιλοξενούμενων, δεν υπάρχει καμία επιθυμία να στοιχηματίσω εναντίον τους στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ντάλας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *