The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νις εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Nice-PSG-30.04

Λιγκ 1 Γαλλίας

Κυριακή, 30 Απριλίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Allianz Ριβιερά

Την Κυριακή στη Λιγκ 1 Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ της Νις και Παρί Σεν Ζερμέν. Στον πρώτο γύρο οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν στο Παρίσι, ο αγώνας έληξε με σκορ 2:2, τώρα η νυν πρωταθλήτρια Γαλλίας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει επιτέλους τους «αετούς».

Προσπαθώντας να πιαστούν απ’ τη δεύτερη θέση

Για τη Νις το επερχόμενο παιχνίδι είναι υψίστης σημασίας. Σε περίπτωση νίκης οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θα μπορέσουν να πλησιάσουν την Παρί Σεν Ζερμέν σε απόσταση τριών πόντων, που θα επιδεινώσει τον αγώνα για τη δεύτερη θέση στον πίνακα, αλλά και θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες απόκτησης του τίτλου για τη Μονακό. Σε έξι τελευταίους αγώνες η Νις σημείωσε τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες, που συνέβησαν στο ματς με την Καέν, Νάντη και Τουλούζ, οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Μπορντό, Λιλ και Νανσί.

Κυνηγώντας τη Μονακό

Η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε 34 ματς στην τρέχουσα Λιγκ 1. Στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 80 βαθμοί και η δεύτερη θέση στην κατάταξη. Τον ίδιο αριθμό των πόντων έχει και η Μονακό, αλλά σε δευτερεύοντες δείκτες η Μονακό είναι μπροστά από τους Παριζιάνους. Εκτός έδρας οι «κόκκινο-μπλε» έχουν 13 νίκες σε 17 αγώνες του πρωταθλήματος. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η ΠΣΖ μόνο κέρδισε, και τα θύματα των Παριζιάνων ήταν η Γκίνγκαμπ, Ανζέ, Μετς, Μονπελιέ και το Μονακό.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ πηγαίνει επίσκεψη στη Νις στο πλαίσιο του επόμενου γύρου της Λιγκ 1 αποκλειστικά για τη νίκη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν είναι αποδεκτό για τους Παριζιάνους. Η ΠΣΖ παίζει τέλεια σε εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ η Νις αυτή τη σεζόν έγινε για τους πρωτευουσιάνους κύριος ανταγωνιστής. Σε αυτό το ζεύγους το στοίχημα στην γηπεδούχος ομάδα και φαβορί φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, η νίκη της ΠΣΖ είναι πολύ πιθανή. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: η νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *