The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νις εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Nice-PSG-18.03

Πρωτάθλημα Γαλλίας

“Allianz Riviera”, Nice

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 30ου γύρου του γαλλικού πρωταθλήματος θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Νις και ΠΣΖ. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι Παριζιάνοι, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι η Νις έχει πολύ υψηλό κίνητρο στο τουρνουά. Η ομάδα του Φαβρ αποκλείστηκε από όλα τα τουρνουά εκτός από το γαλλικό πρωτάθλημα, η μόνη ευκαιρία να προκριθεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα για την επόμενη σεζόν είναι να κερδίσει τη θέση στο Top-6 της Λιγκ 1.

Έβδομοι

Μετά από 29 γύρους στο γαλλικό πρωτάθλημα η Νις είναι στην έβδομη θέση, έχει 42 βαθμούς στο ενεργητικό της. Οι “αετοί” αγωνίζονται για τη πρόκριση στην κορυφή των έξι. Επί του παρόντος η Νις χάνει στην Ρεν, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση, μόνο σε δευτερεύοντες δείκτες. Στην έδρα της η ομάδα του Φαβρ έπαιξε 15 αγώνες, όπου σημείωσε 8 νίκες και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 22:19.

Ηγέτης

Η ΠΣΖ είναι ο ηγέτης της Λιγκ 1 Γαλλίας, μετά από 30 αγώνες που διεξήχθησαν στο πρωτάθλημα της Γαλλίας στο ενεργητικό των “κόκκινο-μπλε” υπάρχουν 80 βαθμοί, δηλαδή 17 βαθμοί περισσότερο από τον πιο κοντινό διώκτη, τη Μονακό. Εκτός έδρας οι Παριζιάνοι στην τρέχουσα σεζόν έπαιξαν 14 αγώνες, στους οποίους κατάφεραν να κερδίσουν 10 φορές με δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 32:10. Η ΠΣΖ είναι ισχυρότερη από τη Νις, αλλά οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι δεν έχουν τόσο υψηλό κίνητρο, οπότε μπορεί να συμβεί αποτυχία.

Πρόβλεψη

Η Νις είναι πολύ δραστήρια στην έδρα της, σκοράρει κατά μέσο όρο περισσότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι, ενώ η ΠΣΖ χάνει συχνά στην εστία της από τους αντιπάλους από το TOP-7. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο ατομικό σύνολο των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Νις πάνω από 0,5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *