The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νις εναντίον Μονπελιέ

Nice-Montpellier-24.02

Τουρνουά: Λιγκ 1 Γαλλίας

Χώρος: «Allianz Riviera», Νίκαια

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Η Νις και η Μονπελιέ θα παίξουν στο πλαίσιο του 27ου γύρου του πρωταθλήματος Γαλλίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά ταυτόχρονα αφήνουν για τους φιλοξενούμενους μερικές πιθανότητες επιτυχίας. Η Νις παλεύει για την πρόκριση στην τριάδα των ισχυρότερων ομάδων της Λιγκ 1, ενώ η Μονπελιέ έχει περισσότερους κινδύνους στο τέλος της σεζόν να υποβιβαστεί από το γαλλικό ελίτ πρωτάθλημα.

Ανάπτυξη

Η Νις αδύναμα άρχισε το 2017, αλλά τον τελευταίο καιρό η ομάδα από την Κυανή Ακτή της Γαλλίας έχει συνέλθει και δείχνει ξανά σταθερά αποτελέσματα. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Νις κέρδισε τρεις φορές, μία φορά έπαιξε ισοπαλία και μια φορά έχασε. Οι νίκες καταγράφηκαν σε αγώνες με την Γκινγκάμπ, Σαιντ-Ετιέν και Λοριάν, η ισοπαλία συνέβη στον αγώνα κόντρα στη Ρεν, και η ήττα συνέβη με τη Μονακό σε εκτός έδρας ματς. Στο ενεργητικό της Νις είναι 56 πόντοι και η τρίτη θέση στην κατάταξη του πίνακα της Λιγκ 1.

Έχει αποκτήσει τη φόρμα

Η Μονπελιέ έχει αποκτήσει καλή κατάσταση, αυτή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει τρεις φορές σε πέντε τελευταίους αγώνες στη Λιγκ 1. Οι ηττημένες ομάδες ήταν: Μπαστιά, Νανσί και Σαιντ-Ετιέν, ενώ οι ήττες καταγράφηκαν από τη Ολιμπίκ Μαρσέγ και Μονακό. Στο πλαίσιο της Λιγκ 1 της σεζόν 2016 – 17 η Μονπελιέ εκτός έδρας παίζει πολύ αδύναμα: μόνο μία νίκη σε 13 παιχνίδια και οκτώ ήττες.

Πρόβλεψη

Η Νις κερδίζει και πάλι, όπως στο ξεκίνημα της σεζόν. Αυτή η ομάδα είναι πολύ εντός έδρας παιχνιδιού, ενώ η Μονπελιέ σε εκτός έδρας παιχνίδια έχει προφανή προβλήματα. Σύμφωνα με τη γραμμή στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι το επερχόμενο ματς είναι ντέρμπι του Νότου της Γαλλίας, και η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νις με απόδοση 2,04.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *