The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νις εναντίον Μονακό

Nice-Monaco-09.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

09/09/2017, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Allianz Ριβιερά, Νίκαια

Στις 9 Σεπτεμβρίου 06:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο γήπεδο “Allianz Riviera” στη Νίκαια ο ομώνυμος σύλλογος θα φιλοξενεί τη Μονακό στο πλαίσιο της 5ης περιοδείας της Λίγκ 1 Γαλλίας.

Η Νις απέτυχε στο ξεκίνημα της σεζόν, στην φάση των ομίλων του Champions League η ομάδα δεν πέρασε, έχοντας χάσει από τη Νάπολι στα προκριματικά με συνολικό σκορ 0:4. Μετά από τέσσερις γύρους του πρωταθλήματος της Γαλλίας οι “μικροί αετοί” βρίσκονται στη 17η θέση με 3 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 3:6. Στη Λιγκ 1 η ενδεκάδα του Λυσιάν Φαβρ είχε δύο εντός έδρας αγώνες, νίκησε την Γκινγκάμπ 2-0 και έχασε 1:2 από τη Τρουά. Λόγω ασθενείας στο παιχνίδι με τη Μονακό δεν θα βοηθήσει την ομάδα του ο βασικός επιθετικός και ηγέτης Μάριο Μπαλοτέλι.

Η Μονακό μετά από 4 γύρους βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη με 12 πόντους και διαφορά τερμάτων 14:4. Οι φιλοξενούμενοι δεν χάνουν σε τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, τελευταία ήττα σημειώθηκε από τη ΠΣΖ 1:2 στο Σούπερ Καπ Γαλλίας στις 29 Ιουλίου. Εκτός έδρας η ενδεκάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ πραγματοποίησε δύο νικηφόρους αγώνες με τις ομάδες Ντιζόν 4:1 και Μετς 1:0. Τώρα η Μονακό είναι σε καλή κατάσταση και σκοράρει πολύ.

Πρόβλεψη

Στους τελευταίους πέντε αγώνες μεταξύ αυτών των ομάδων τέσσερις φορές κέρδισε η ομάδα Μονακό και μία φορά η Νις. Για τον επερχόμενο αγώνα η ενδεκάδα του Λ. Ζαρντίμ είναι καλύτερα προετοιμασμένη. Πιθανότατα το παιχνίδι θα γίνει σε μια κατεύθυνση και θα τελειώσει υπέρ των φιλοξενουμένων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *