The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νις εναντίον Λιλ

Nice-Lille-02.03

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Νις αυτή τη στιγμή βιώνει πολύ δύσκολη περίοδο, έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα εδώ και πέντε αγώνες, χάνοντας από  τη Τουλούζ (0:1), Ντιζόν (2:3), Μετς (1:2), παίζοντας ωστόσο ισοπαλία με την Μπορντό (0:0) με την τρελή τύχη, και με τη Νάντ ( 1:1). Μοναδικό συν στο παιχνίδι της Νις είναι ο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός παίζει όπως και πέρσι χωρίς να προδίδει την αποδοτικότητά του! Την καινούρια χρονιά η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ κατάφερε να κερδίσει μόλις δύο φορές: τη Σάιντ-Ετιέν (1:0) και την Αμίεν (1:0), έχοντας χάσει τέσσερις φορές από τους αντιπάλους πιο κάτω επιπέδου και τρεις φορές από τους ίσιους αντιπάλους.

Αυτή η ύφεση όντος επηρέασε το βαθμολογικό πίνακα, και τώρα ο σύλλογος από την όμορφη και  ρομαντική πόλη μπορεί να πέσει στη δωδέκατη θέση μετά από πλησιέστερο γύρο!

Μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ από τη Λοκομοτίφ ο γαλλικός σύλλογος σαφώς χρειάζεται ξεκούραση, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα στα δύο παιχνίδια δε θα δούμε τουλάχιστον μίμηση της παλαιάς Νις!

Η Λιλ έχει καταστρέψει αυτή τη σεζόν, βρισκόμενη στη ζώνη υποβιβασμού, ωστόσο πρέπει να αναγνωριστεί ότι η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ το Φεβρουάριο έχασε από την ΠΣΖ και Ανζέ και έπαιξε ισοπαλία με τη Λύων και Ναντ με ίδιο σκορ 2:2.

Σε αντίθεση με τον πιο πάνω αναφερόμενο αντίπαλο η Λιλ έχει σκέωη, ιδέα στην επίθεση, άραγε έχει προς τα πού να πορευθεί. Δε θα βλάψει να θυμηθούμε την αναμέτρηση μεταξύ των συλλόγων αυτών. Από το 2015 η ισοπαλία σ’ αυτή τη αναμέτρηση είναι σχεδόν αναπόφευκτη.  Από εφτά προσωπικές συναντήσεις έξι έληξαν με ελάχιστη ισοπαλία, ενώ το αγαπημένο σκορ των συλλόγων είναι 1:1.

Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα στο παιχνίδι: η Νις στην επίθεση, η Λιλ στην άμυνα. Οπότε εδώ πρέπει να υπάρχει αποτελεσματική ισοπαλία!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *