The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νανσί-Λωρραίνη εναντίον Μαρσέιγ

Nancy-Marseille-21.04

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σταντ Μαρσέλ-Πικό

Στον 34ο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας η Νανσί την επόμενη Παρασκευή εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Μαρσέιγ. Και οι δύο αντίπαλοι έχουν το δικό τους κίνητρο για το επερχόμενο παιχνίδι, η Νανσί αγωνίζεται για να διατηρήσει θέση στην ελίτ του γαλλικού ποδοσφαίρου, ενώ η Μαρσέιγ έχει μια καλή ευκαιρία για να προκριθεί στη ζώνη του Europa League, όσο η πρώτη, τόσο και η δεύτερη χρειάζονται τους πόντους.

Στο χείλος του υποβιβασμού

Η Νανσί μετά από 33 γύρους στο πρωτάθλημα της Γαλλίας κατάφερε να σημειώσει 31 βαθμούς, όσο έχει και η Λοριάν, η οποία βρίσκεται στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων και μόνο δύο μονάδες περισσότερο από την Ντιζόν, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι η Νανσί αυτή τη στιγμή είναι σε αδύναμη αγωνιστική κατάσταση, αφού αυτή η ομάδα έχει χάσει τέσσερις τελευταίους αγώνες από τους πέντε στην Λιγκ 1.

Ο αγώνας για την Ευρώπη

Ενώ η Μαρσέιγ αγωνίζεται για την πρόκριση στο Europa League, αυτή η ομάδα σε πέντε τελευταίους αγώνες κατάφερε να νικήσει δύο φορές τη Σέιντ Ετιέν και την Αντζέ, αλλά ταυτόχρονα τρεις αγώνες έληξαν με ισοπαλία: με τη Λιλ, Ντιζόν και Τουλούζ. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Γαλλίας η Μαρσέιγ βρίσκεται στην έκτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 51 πόντοι και μόλις τρεις βαθμούς διαφορά από τη Λυών, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο σε εκτός έδρας αγώνες, αλλά τώρα η Μαρσέιγ πρέπει να ξεχάσει αυτό και να πέτυχε τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον Νανσί στο πλαίσιο του επόμενου γύρου της Λιγκ 1. Η Μαρσέιγ για τους υψηλότερους στόχους ενισχυόταν τη σύνθεσή της κατά τη διάρκεια όλης της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, και τώρα αυτός ο στόχος είναι πολύ κοντά, έμειναν λίγα βήματα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μαρσέιγ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *