The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι vs Μπολόνια 19/04/2016 στις 21:45

Наполи-Болонья-19.04

Στις 19/04/2016 στις 21:45 στον αγώνα της 34ης αγωνιστικής της ιταλικής Σειράς A στο γήπεδο «San Paolo» η Νάπολι θα συναντηθεί με τη Μπολόνια.

Κατά τη γνώμη μου οι παίκτες της Νάπολι κυριολεκτικά έχουν χάσει, λόγω σφαλμάτων στα τελευταία παιχνίδια, κάθε πιθανότητα νίκης στο πρωτάθλημα. Έτσι, μετά από 33 γύρους οι παίκτες της Νάπολι έχουν 21 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες. Έχοντας παίξει τις προηγούμενες συναντήσεις με συνολικό σκορ 66:29, σκόραραν 70 πόντους και κατέχουν την 2η θέση στην κατάταξη, όπου το χάσμα από το λίντερ, τη Γιουβέντους, είναι 9 πόντοι. Να υπενθυμίσω ότι στις τρεις συναντήσεις η Νάπολι έχασε από την Ουντινέζε 3:1, και στο τελευταίο αγώνα εκτός έδρας έχασε και από την Ίντερ 2:0.

Στερεώθηκε στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπολόνιας, η οποία σίγουρα θα διατηρήσει τη θέση της στην Σειρά A. Έτσι, μέχρι το 34ο γύρο στο ενεργητικό της Μπολόνιας είναι 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 16 ήττες. Σκοράροντας 31 και έχοντας δεχτεί 38 γκολ, η Μπολόνια κέρδισε 37 πόντους και πήρε τη 13η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος, όπου η απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού είναι 7 πόντοι. Θέλω να επισημάνω επίσης ότι οι παίκτες της Μπολόνιας κέρδισαν μόνο 1 από τους τελευταίους 10 αγώνες, και στους τελευταίους πέντε έχασαν τους τέσσερις.

Στις τετ-α-τες μονομαχίες μεταξύ των ομάδων στα τελευταία πέντε παιχνίδια δύο νίκες πήρε η Νάπολη, ένα παιχνίδι ήταν ισοπαλία και δύο νίκες πήρες η Μπολόνια, η οποία κέρδισε επίσης το αγώνα του πρώτου γύρου με σκορ 3:2. Η νίκη για την Μπολόνια είναι πολύ δύσκολη, αλλά και η Νάπολι τώρα μοιάζει χαμένη και πολύ αδύναμη. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι η Νάπολι δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα εντός έδρας, και λαμβάνοντας υπόψη τη φόρμα της Μπολόνιας, αμφιβάλλω ακόμη και στην ισοπαλία. Στοίχημα: χάντικαπ 1 (-1,5).

Πρόβλεψη: χάντικαπ 1 (-1,5) με απόδοση 1,76 στη στοιχηματική εταιρία 1xbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *