The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Σασουόλο

Napoli-Sassuolo-29.10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο, Νάπολη

Την Κυριακή στο 11ο γύρο της Σέριε Α΄ Ιταλίας η Νάπολι στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Σασουόλο. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι η ναπολιτάνικη ομάδα, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν 2017–18 στο ιταλικό πρωτάθλημα πρωτοφανές. Ενώ η Σασουόλο έχει προφανή προβλήματα με τα αποτελέσματα, έτσι ώστε υπάρχουν αμφιβολίες ότι οι «μαύρο-πράσινοι» θα είναι σε θέση να δώσουν μάχη στην Νάπολι στο επερχόμενο παιχνίδι.

Ηγέτης

Μετά από 10 γύρους στη Σέριε Α΄ Ιταλίας η Νάπολι κατάφερε να κερδίσει 28 βαθμούς, που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε απόσταση των δύο βαθμών από την «παρθενοπαίος» βρίσκεται η Ίντερ Μιλάνου, σε τρεις βαθμούς η Γιούβε και η Λάτσιο. Ο αγώνας για το Scudetto αυτή τη σεζόν θα είναι πολύ σοβαρός, σε μια τέτοια κατάσταση οι Ναπολιτάνοι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουν βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στις ομάδες από το κάτω μέρος της βαθμολογίας.

Στο κάτω μέρος

Η Σασουόλο σε πέντε τελευταία παιχνίδια σημείωσε τρεις ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη. Η νίκη καταγράφηκε πάνω στη ΣΠΑΛ εκτός έδρας, οι ήττες από την Μπολόνια, Λάτσιο, Ουντινέζε, ισοπαλία με την Κιέβο. Στην κατάταξη της Σέριε Α΄ Ιταλίας η Σασουόλο βρίσκεται στη 15 θέση με 8 βαθμούς στο ενεργητικό. Εκτός έδρας η Σασουόλο έπαιξε πέντε συναντήσεις, όπου σημείωσε δύο νίκες και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι στην έδρα της είναι πολύ καλή, η ομάδα του Surrey στην έδρα της ανά αγώνα σημειώνει 3 γκολ, ενώ η Σασουόλο χάνει περισσότερα από δύο. Εκτός από το γεγονός ότι η Νάπολι είναι ισχυρή στην επίθεση, οι νότιοι έχουν καλή γραμμή άμυνας, καλύτερα από τους Ναπολιτάνους στην άμυνα παίζει μόνο η Ρόμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νάπολι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *