The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Γιουβέντους

Napoli-Juventus-05.04

Σέριε Α΄ Ιταλίας

5 Απριλίου, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Και πάλι η Νάπολι και η Γιουβέντους θα παίξουν μεταξύ τους, αυτή τη φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, θα είναι το δεύτερο παιχνίδι. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ομάδας του Τορίνο, τελείωσε με σκορ 3:1 υπέρ των «ζέβρων». Στο επερχόμενο παιχνίδι οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι η Νάπολι έχει την καλύτερη ευκαιρία να νικήσει, αφήνοντας ταυτόχρονα και στη Γιουβέντους καλές ευκαιρίες μιας θετικής έκβασης του αγώνα.

Πίσω

Η Νάπολι δεν μπόρεσε να πάρει το δικό της στον αγώνα εναντίον της Γιουβέντους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις δύο Απριλίου. Το σκορ του ματς είναι 1:1, δηλαδή, ισοπαλία, πράγμα που σημαίνει ότι η Νάπολι είναι πίσω ήδη τέσσερις μονάδες από την Ρόμα στη βαθμολογία της Σέριε A, η οποία τον αγώνα της ενάντια Έμπολι κέρδισε με σκορ 0:2.

Πέτυχε το δικό της

Ενώ για τη Γιουβέντους η ισοπαλία στη Νάπολη ήταν παρόμοια με τη νίκη. Η Ρόμα πλησίασε δύο μονάδες την Γιουβέντους και το χάντικαπ μεταξύ των αντιπάλων είναι πλέον 6 μονάδες, αλλά στις πραγματικότητες της Σέριε A είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι στους υπόλοιπους 8 γύρους η Γιουβέντους θα χάσει 6 μονάδες λιγότερο από τους «λύκους». Βασικά η Γιουβέντους στο επερχόμενο παιχνίδι ακόμα και την ισοπαλία δεν την χρειάζεται, διότι η ελάχιστη ήττα επίσης θα βγάλει τις «ζέβρες» στον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας. Μεγάλη σημασία για τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους θα έχει το σκοραρισμένο γκολ στην έδρα του αντιπάλου.

Πρόβλεψη

Στις συνθέσεις όσο της Νάπολι, τόσο και της Γιουβέντους υπάρχει μεγάλος αριθμός των πολύ ισχυρών, δημιουργικών παικτών, οπότε ο ημιτελικός αγώνας του Κυπέλλου Ιταλίας πρέπει να είναι παραγωγικός. Επιπλέον, η Γιουβέντους χρειάζεται τουλάχιστον ένα γκολ στην εστία της Νάπολι, επειδή η Νάπολι πολύ σπάνια σκοράρει στο Σαν Πάολο. Στο επικείμενο παιχνίδι το στοίχημα στο «γκολ-γκολ» φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *