The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Γιουβέντους

Napoli-Juventus-02.03

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 2 Απριλίου, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Την Κυριακή, στο πλαίσιο του 30ου γύρου του πρωταθλήματος Ιταλίας, η Νάπολι εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Γιουβέντους Τορίνο, θα είναι κεντρικός αγώνας της περιοδείας, επειδή συναντιούνται δύο ομάδες από την κορυφή, η Γιουβέντους – η νυν πρωταθλήτρια Ιταλίας και ομάδα, η οποία πολύ πιθανό θα κερδίσει το τρέχον πρωτάθλημα, ενώ οι Ναπολιτάνοι αγωνίζονται για τη θέση στη ζώνη του Champions League, αυτή η ομάδα εντός έδρας της μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε.

Η μάχη για τη δεύτερη θέση

Μετά τους αγώνες 29 γύρους στο ιταλικό πρωτάθλημα η Νάπολι κατάφερε να κερδίσει 63 πόντους, τα οποία αντιστοιχούν στην τρίτη θέση. Η αποχή των «παρθενοπαίος» από την Γιουβέντους είναι 10 μονάδες, είναι απίθανο η ομάδα του Surrey να είναι σε θέση να εξαφανίσει τη διαφορά αυτή κατά τον υπόλοιπο χρόνο, αλλά για τη δεύτερη θέση, στην οποία τώρα βρίσκεται η Ρόμα, οι νότιοι θα παλεύουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο αγώνας για το Scudetto

Η Γιουβέντους μετά από 29 γύρους στη Σέριε Α έχει 73 βαθμούς που είναι το καλύτερο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Η διαφορά της Γιουβέντους από την Ρόμα, η οποία είναι ο πιο κοντινός διώκτης των «ζέβρων», είναι 8 μονάδες. Εκτός έδρας στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος της φετινής σεζόν η Γιουβέντους έπαιξε 14 παιχνίδια, όπου σημείωσε 9 νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, καλύτερα από τη Γιούβε εκτός έδρας παίζει μόνο η Νάπολι, η οποία έχει δύο ήττες λιγότερο, αλλά δύο ισοπαλίες περισσότερο.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι θα χρησιμοποιήσει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να νικήσει τη Γιουβέντους, γιατί στην ουσία είναι η τελευταία ευκαιρία για αυτή την ομάδα να πιάσει το Scudetto. Ήττα για τους γηπεδούχους στο επερχόμενο παιχνίδι θα σημαίνει ότι η ενδεκάδα του Surrey έχει αποκλειστεί. Η δωρεάν μας πρόγνωση για αυτή τη συνάντηση είναι: η Νάπολι δε θα χάσει με απόδοση 1,43.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *