The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Γιουβέντους

Napoli-Juventus-01.12

Κύπελλο Ιταλίας

Στάντιο Σαν Πάολο

Παρασκευή, 1Δεκεμβρίου 2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Παρασκευή στο 15ο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί κεντρικός αγώνας όλου του πρώτου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος, στο οποίο η Νάπολι στο «Σαν Πάολο» θα φιλοξενεί την Γιουβέντους Τορίνο. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, Ναπολιτάνων, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε και την Γιούβε, αυτή η ομάδα είναι ακόμα μακριά από την κορυφαία της φόρμα, αλλά οι Τορίνιοι ξέρουν να επιτύχουν τους στόχους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι «ζέβρες» θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν, προκειμένου να μην χάσουν στην επικείμενη συνάντηση.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι

Η Νάπολι βιώνει τώρα πολύ δύσκολη περίοδο, η ομάδα του Surrey αμέσως μετά τον αγώνα κατά της Γιουβέντους ταξιδεύει στην Ολλανδία για να παίξει τον αγώνα του Champions League με την Φέγενορντ. Σε εκείνο τον αγώνα μπορεί να αποφασιστεί η μοίρα της Νάπολι σε αυτό το τουρνουά, δηλαδή, συμμετοχή ή μη συμμετοχή στα πλέι-οφ, γι’ αυτό ακριβώς η συνάντηση μεταξύ Νάπολι και Γιούβε θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

Η Γιούβε είναι μόνο η τρίτη

Η ομάδα από το Τορίνο στη βαθμολογία της Σέριε Α’ Ιταλίας βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας στο ενεργητικό 34 βαθμούς, η διαφορά από τους Ναπολιτάνους είναι  τέσσερις μονάδες, δηλαδή, εάν η Γιουβέντους θα μπορεί να κερδίσει την ερχόμενη Παρασκευή, το χάντικαπ μεταξύ των ανταγωνιστών θα μειωθεί έως μιας μονάδας. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Γιούβε έχασε από τη Σάμπα, ήταν ισχυρότερη από την Μπενεβέντο και την Κροτόνε, έπαιξε ισοπαλία με τη Σπόρτινγκ και την Μπαρτσελόνα.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους σπανίως υπάρχει στην Ιταλία τόσο ξεκάθαρο αουτσάιντερ, όπως στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Νάπολι. Υπάρχει η αίσθηση ότι οι Ναπολιτάνοι είναι λίγο υπερτιμημένοι σε αυτή την αναμέτρηση, επειδή η Γιουβέντους εκτός έδρας παίζει πάρα πολύ καλά, έχει μόνο μία ήττα στους έξι αγώνες στη Σέριε Α’ Ιταλίας τη φετινή σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Γιουβέντους δε θα χάσει με απόδοση 1,83.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *