The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπόρντο εναντίον Μαρσέιγ

Bordeaux-Marseille-19.11

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 19/11/2017, 10:00  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτεινόμενο στοίχημα: φιλοξενούμενοι +0,5 με απόδοση 1,65

Η Μπορντό βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση. Στους τελευταίους 5 γύρους σημείωσε μόλις 1 βαθμό από τους 15 πιθανούς. Ευχαριστούμε τον Μάλκομ που ισοφάρισε το σκορ στο εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της Νάντ (1:1), επειδή πριν το διάλειμμα η Μπορντό έχανε στο σκορ και υπήρχε κίνδυνος να παραμένει και πάλι με άδεια χέρια. Λόγω των ηττών η ομάδα κατέβηκε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το φθινόπωρο τελειώνει με μια σειρά από τις πιο δύσκολες μάχες (Καν, Σεντ Ετιέν, Μαρσέιγ), και υπάρχει κίνδυνος να πέσει ακόμη χαμηλότερα.

Τα πράγματα για την Μαρσέιγ πάνε πολύ καλύτερα: 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στους τελευταίους 7 γύρους. Μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, εκτός έδρα με τη Λιλ, η Μαρσέιγ δεν μπόρεσε να σκοράρει 2+. Η ομάδα πήγε στο διεθνές διάλειμμα, σκίζοντας σε κομμάτια την Καν, η οποία βρίσκεται στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων – 5:0. Τέτοια αποτελέσματα δεν είναι καθόλου εκπληκτικά εάν εξετάσουμε τη σύνθεση της Μαρσέιγ: Thoven, Ocampos, Payet, Rami, Mandanda, Amavi – η επιλογή των εκτελεστών επιτρέπει να πολεμάνε για μετάλλια. Κάτι που η ομάδα στην ουσία και κάνει.

Η Μπορντό από τους 12 αγώνες αυτής της σεζόν κέρδισε μόνο το ένα τρίτο. Και οι τέσσερις νίκες ήταν πάνω στους αντιπάλους από το κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα. Από τη Ρεν, Μονακό και ΠΣΖ η Μπορντό έχασε με συνολικό σκορ 2:9, δεν κατάφερε να νικήσει επίσης τη Ναντ και τη Λυών. Αντιθέτως, η Μαρσέιγ αυτή τη σεζόν έχασε μόνο δύο φορές – από τη Μονακό, όταν έχανε από τις στάνταρντ καταστάσεις, και τη Ρεν, όπου το ωραίο σύνολο χάλασε ένα γρήγορο γκολ. Παρεμπιπτόντως, η ήττα στο Μονακό είναι μοναδική εκτός έδρας στα 12 προηγούμενα εκτός έδρα ματς στη Λιγκ 1.

Από τη άποψη του παιχνιδιού η Μαρσέιγ φαίνεται πολύ πιο ισχυρή από την Μπορντό. Η Μαρσέιγ έχει πολύ έξυπνη και τεχνική επίθεση, στην αιχμή της είναι ο γρήγορος Clinton Njie. Η ταχύτητά του θα είναι ένα αποτελεσματικό όπλο στον αγώνα με την αργή άμυνα της Μπορντό, στο κέντρο της οποίας θα παίξουν οι βετεράνοι Tulyalyan και Λεβτσούκ (ωστόσο, αυτοί οι δύο ακόμα και στο απόγειο της καριέρας τους δεν είναι γρήγοροι παίκτες). Σε αυτή την περίπτωση η επίθεση των γηπεδούχων δεν είναι καθόλου εντυπωσιακή, ήδη στους 3 γύρους στη σειρά η Μπορντό δεν σκοράρει καθόλου. Αντικειμενικά η Μαρσέιγ είναι τώρα πιο ισχυρή σε όλες τις μετρήσεις, και μόνο ο παράγοντας της έδρας δεν κάνει την Μπορντό ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα. Η πρόβλεψή μου είναι: η Μαρσέιγ δεν θα χάσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *